Quick-Step-lattia portaissa

Quick-Step-lankut eivät ainoastaan näytä upealta lattiassa. Voit käyttää niitä myös portaikkosi pinnoittamiseen ja luodaksesi täydellisen harmonisen sisustuksen. Halusitpa pinnoittaa uudet portaat tai remontoida olemassa olevan portaikon, kyseessä on ainoastaan oikean ja tarpeisiisi soveltuvan lattian valinta. Mainitsimmeko jo, että se on superhelppoa? Tässä syy.

  • MUKAUTUVA: Kaikki Quick-Step-lattiat voidaan leikata vaivattomasti portaiden pituiseksi ja levyiseksi.

  • KESTÄVÄ: lattiamme ovat erittäin vahvoja, kiitos useiden suojakerrosten.

  • HELPPOHOITOINEN: tämä on erityisen käytännöllistä, kun sinulla on puhdistettavana hankalia paikkoja, kuten pyöröportaat.

  • HELPPO ASENTAA: tee se itse käden käänteessä, tai palkkaa ammattiasentaja.

Laminaattia portaissa

Uusi tai olemassa oleva, suora tai kierreporras, klassinen tai moderni... Portaikon remontointi Quick-Step-laminaatilla on helppoa ja edullista. Incizo-profiileilla voit viimeistellä portaikkosi oman makusi mukaisesti. Asuuko sisälläsi pieni remonttireiska? Laminaattilankut voidaan asentaa vain yhdessä päivässä eikä pölyä synny nimeksikään.

Vinyyliä portaissa

Quick-Stepin laaja valikoima vinyylilattiaprofiileja sopii kaiken tyylisiin portaikkoihin. Klassista vai nykyaikaista? Umpinaiset vai avonaiset portaat? Ei väliä: liimatut vinyylilankut sopivat molempiin.

Parkettia portaissa

Suorista kierreporraskäytäviin, kärjellinen tai kärjetön porras: Quick-Step-parkettilankut sopivat kaiken tyyppisiin portaisiin. Mikä tekee niistä niin erityisen? Niiden yhteensopivat värit sovittavat lattian ja portaikon täydellisesti yhteen. Ja niin, ne on myös helppoja asentaa!