Quick-Step Rigid Vinyl

UUDET Quick-Step Rigid Vinyl
Tyylikkyys ei koskaan ole ollut näin kestävää

Jäykät vinyylilattiat – Quick-Step

Jäykät vinyylilattiat ovat tulleet jäädäkseen. Näille lattioille voi pudottaa kulhollisen tomaattikeittoa ilman, että lattiaan jää siitä niin kolhua kuin tahraakaan. Lattian kaunis luonnollinen muotoilu kestää myös aikaa. Se on samaan aikaan sekä vahvin että pehmein lattia, jolla olet kävellyt, eikä se vaadi mitään pintavalmistelua.

Rakastu jäykkiin vinyylilattioihimme

Vahvat vinyylilattiat

Vahva

Istu alas ja rentoudu. Jäykälle lattiallesi vahingossa putoavat painavat esineet eivät jätä lattiaan jälkeäkään – kiitos lattian kiinteän vinyyliytimen ja ylimääräisen lasikuitusuojauksen. Voit asentaa uuden jäykän vinyylilattiasi vaikkapa vanhan lattiasi päälle ilman mitään pintavalmistelua.
Pehmeät ja lämpimät vinyylilattiat

Pehmeä, lämmin ja hiljainen

Kuljeskele talossasi mukavasti aamukahviasi nauttien. Markkinoiden pehmeimmällä jäykällä vinyylilattialla on nautinnollista kävellä – myös paljain jaloin. Vai käytätkö mieluummin kenkiä? Lattian ääntä imevät ominaisuudet takaavat mukavan hiljaisen kokemuksen.
Tahrankestävät vinyylilattiat

Tahrankestävä

Quick-Step-vinyylilattioiden suljetussa pintakerroksessa käytetään käänteentekevää Stain Guard -teknologiaa. Tämä luokkansa paras tahrankestävyysteknologia pitää lattiasi tahrattoman puhtaina – lika ja jopa kulumajäljet pysyvät poissa.

Mullistavaa lujuutta? Todista omin silmin!

Uskoo ken näkee. Tästä johtuen olemme päättäneet testauttaa jäykän Quick-Step-lattiamme. Todista omin silmin jäykän Quick-Step-lattian lujuus kilpailevia tuotteita vastaan.

Top