Täydellinen lattia jokaiseen huoneeseen

Quick-Step-lattiat ovat erittäin monipuolisia, mikä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää kaikkialla talossa. Laajan malli- ja tyylivalikoiman ansiosta - klassisesta trendikkääseen - löydät varmasti jokaiseen huoneeseen sopivan Quick-Step-lattian.

Kosteiden tilojen lattiat

Kylpyamme on ihana paikka rentoutua— ja se on myös paikka, jossa lapset leikkivät ja roiskivat vettä. Ammeessa voit rentouttaa kipeitä lihaksia raskaan työpäivän jälkeen ja peilistä on hyvä tarkistaa onko tukka hyvin ennen kuin astut kotiovesta ulos. Kosteassa tilassa on ilmiselvästi oltava lattia, joka on sekä kosteutta kestävä että helppohoitoinen.

Keittiön lattia

Keittiösi on kotisi sydän, joka on aina täynnä toimintaa. Näinpä keittiösi ansaitsee lattian, joka kestää päivittäistä elämää sen kaikissa muodoissa.

Olohuoneen lattia

Potkaise kengät jalasta, uppoa sohvalle ja rentoudu... kodin kupliessa toiminnantäyteisenä. Olohuoneessasi rentoutuminen ja aktiivisuus kohtaavat. On varmasti tarpeetonta sanoa, että siellä lattian on kestettävä perhe-elämän kaikki puolet.

Käytävän lattia

Pikainen vilkaisu, ehkä kolmen tai neljän sekunnin mittainen. Kotiisi saapuvilla vierailla ei kestä sen kauempaa muodostaa mielipide ihanasta kodistasi. Toisin sanoin: käytävä on täydellinen paikka tehdä upea ensivaikutelma.

Makuuhuoneen lattia

Paikka, jossa voit kietoutua kullan kainaloon ja katsella kauniita unia sekä painaa torkkunappia yhä uudelleen. Makuuhuone on paikka, jossa mukavuus on kaikki kaikessa. Mukavan vuoteen ja pehmeän tyynyn lisäksi ansaitset myös täydellisen makuuhuoneen lattian.

Ruokailutilan lattia

Elegantti kynttilänvaloillallinen. Hienot illalliskutsut. Tai jopa teemailta... On olemassa asia, joka voi joko luoda tunnelmaa tai pilata sen kokonaan: ruokailutilan lattia.

Kotitoimiston lattia

Vietät paljon aikaa kotitoimistossasi. Haluat varmasti ammattimaisen sisustuksen, joka kutsuu astumaan sisään. Ikuinen dilemma?

Lastenhuoneen lattia

Haluatko luoda ideaalisen paikan lapsillesi nukkumiseen, leikkimiseen ja kotiretkeilyyn? Mukava vuode, hauskoja seinäkuvia, pehmeä yövalo, untuvanpehmeä leikkimatto lattialla... Vain paras on riittävän hyvä pikkuisellesi. Valitse siis lattia, joka vastaa kaikkia vaatimuksia!