Löydä paras käytävän lattia

Löydä paras käytävän lattia

Pikainen vilkaisu, ehkä kolmen tai neljän sekunnin mittainen. Kotiisi saapuvilla vierailla ei kestä sen kauempaa muodostaa mielipide ihanasta kodistasi. Toisin sanoin: käytävä on täydellinen paikka tehdä upea ensivaikutelma. Suuri portaikko, moderni parvi, massiivinen ikkuna kaaren muotoisella seinällä: Kaikkien käytävät eivät ole niin suuria, että tämä olisi realistinen näkymä sisään tullessa. Onneksi voit tehdä vaikutuksen valitsemalla oikean käytävän lattian!


Löydä kaikki käytävän lattiat

Tyylikkäät ja toimivat lattiat

Asiat tärkeysjärjestykseen: käytävän lattian pitäisi olla toimiva ja erittäin kosteuden ja kulutuksenkestävä. Ihmiset kulkevat lattian päällä jatkuvasti tuoden ulkoilman mukanaan. Miksi kuitenkaan asentaisit ensiluokkaista lattiaa, joka on tarkoitettu kestämään, jos kukaan ei huomaa sitä? Jos haluat todellakin tehdä vaikutuksen, valitse tumma ja yhdistele se kirkkaiden värien ja tyylikkäiden lattiamallien kanssa. Tämä luo illuusion suuresta ja tilavasta käytävästä. Ennen kuin tiedätkään, lattiastasi puhutaan ympäri kyliä, ja vieraittesi leuat putoavat hämmästyksestä lattiaan heti heidän astuttua sisään.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan käytävässä


Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Lattia, joka kestää runsasta kulutusta

Vieraat läpimärissä kengissään tai piikkikoroissaan, matkalaukkuineen, putoavine lompakkoineen tai teräväkärkisine märkine sateenvarjoineen... Käytäväsi joutuu ajoittain kestämään kovia olosuhteita, jotka jättäisivät tavallisen lattian naarmuiseksi ja tahraiseksi. Quick-Step-laminaatti tai vinyylilattia sen sijaan kestää kaiken. Kiitos patentoidulle Scratch Guard ja Stain Guard -teknologialle, käytäväsi lattia pysyy aina vaikuttavan hyvässä kunnossa.


Sade

Sateen kestävä sydän

Tuuli, sade jopa lumi. Olipa ilma minkälainen tahansa, se tulee mukanasi käytävään ovesta sisään kulkiessa. Pelkäätkö ettei lattiasi kestä kosteutta? Ole huoleton täysin vedenkestävällä vinyylilattialla. Tai miten olisi Quick-Stepin Eligna, Impressive (Ultra) ja Majestic -laminaatti, jossa on huippulaadukas ja vettä hylkivä HydroSeal-pinnoite? Ehkä olet ensi kerralla jopa iloinen sateen sattuessa!


Kuraeteinen?

Vieraasi saapuvat. Avaat oven. Nolostut huomatessasi, että käytävän lattia on ainoa paikka talossasi, jonka olet unohtanut pyyhkiä puhtaaksi. Kuulostaako tutulta? Quick-Step-käytävänlattian puhdistus on valmis silmänräpäyksessä ennen vieraiden saapumista. Tiiviit lattiapinnat, antistaattiset saumat - nämä ovat vain kaksi puhdistustemppua, joita Quick-Stepillä on hihassaan. Sopii erinomaisesti viime hetken siivoukseen.


Kivenkova

Käyttöluokka 33

Epätoivoiset ajat tarvitsevat ainutkertaisia ratkaisuja. Jos käytäväsi tai eteisesi kärsivät normaalia kovemmasta käytöstä, sinun ei siltikään tarvitse tinkiä unelmasi laminaattilattian löytämisestä. Quick-Step-laminaattia voi esimerkiksi käyttää useissa erilaisissa tiloissa ja olosuhteissa. Sitä on saatavilla jopa käyttöluokassa 33 kovan käyttörasituksen alaisiin julkisiin tiloihin. Täydellinen tapa luoda parhaat asuin- tai työskentelyolosuhteet sinulle ja lattiallesi.


Löydä kaikki käytävän lattiat

Löydä käytävän suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >