Valitse täydellinen keittiön lattia

Kuinka valitset täydellisen keittiön lattian

Keittiösi on kotisi sydän, joka on aina täynnä toimintaa. Se on paikka, jossa sytytät lietesi valmistaaksesi maailmanluokan aterioita ja missä otat aamun vastaan pitkällä ja ylellisellä aamupalalla. Näinpä keittiösi ansaitsee lattian, joka kestää päivittäistä elämää sen kaikissa muodoissa.


Löydä kaikki keittiön lattiat

Keittiönkestävät lattiat

Jopa parhaat kokit pudottavat joskus ruokaa tai nesteitä lattialle tai räiskäyttävät vettä pesualtaasta. Lisäksi keittiösi hygienialla on suuri merkitys — siten keittiön lattian on kestettävä tehokasta puhdistusta.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan keittiössä

Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Huoletonta laatua vuosiksi

Valitsitpa sitten laminaatin tai vinyylilattian, lattiasi on aina ”kestävä alusta kokkaukselle” keittiössäsi vielä vuosien ajan. Tämän vuoksi tarjoamme 25 vuoden* takuun kaikille laminaattilattioillemme ja 20 vuoden takuun Livyn-luksusvinyylilattiamallistolle. Valitse täydellinen alusmateriaali laajasta valikoimastamme korostaaksesi keittiösi vinyyli- tai laminaattilattian iloa ja kauneutta.


Lattia joka makuun

Etsitkö autenttista, perinteistä puukuviointia? Vai pidätkö enemmän eksoottisten, trooppisten puiden ulkonäöstä? Kenties olet luonnonkivilattian ystävä. Mikä ikinä suosikkityylisi onkaan, Quick-Step-mallistosta löydät unelmiesi laminaatin tai vinyylin sekä siihen täydellisesti sopivat jalkalistat. Leveä tai kapea, viistetty tai kulmikas, lankut tai laatat: sinä valitset.


Keittiö

Yksi lattia keittiöön ja olohuoneeseen

Avautuipa keittiö olohuoneeseen tai vaikka ne olisivatkin eri tiloja, on hyvä ajatus käyttää samaa lattiaa molemmissa huoneissa. Se luo yhtenäisyyden tuntua ja saa kotisi tuntumaan suuremmalta - erityisesti jos kiinnität huomiota lattialankkujen asennussuuntaan.


Kivenkova

Kivenkovaa laatua

Keittiön lattia joutuu jatkuvasti koetukselle. Terävän veitsen putoaminen lattialle terä alaspäin tai lasi kuplivaa juomaa - keittiösi lattia voisi kertoa sinulle monia tarinoita. Kiitos patentoidun Scratch Guard -teknologian laminaatti- ja vinyylilattiat kestävät keittiössäsi helposti mitä ikinä ne joutuvatkaan kohtaamaan.


Helppo hoitaa

Helppohoitoinen

Etsitkö täysin vettä hylkivää keittiön lattiaa? Livyn-luksusvinyylilattia on unelmiesi lattia. Laminaatti ei petä sinua, kiitos HydroSeal-pinnoiteteknologian – SignatureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra) ja Majestic-laminaattilattiat pysyvät aina siisteinä ja kuivina.

* Poikkeus: Livyn-luksusvinyylissä ja Creo-laminaatissa on 20 vuoden takuu.Löydä kaikki keittiön lattiat

Löydä keittiösi suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >