Valitse täydellinen kostean tilan lattia

Nauti kylvystä täydellisen kostean tilan lattian äärellä

Kylpyamme on ihana paikka rentoutua, ja se on myös paikka, jossa lapset leikkivät ja roiskivat vettä. Ammeessa voit rentouttaa kipeitä lihaksia raskaan työpäivän jälkeen ja tarkistaa onko tukka hyvin ennen kuin astut kotiovesta ulos. Kylpyammeessa mukavuudella on merkitystä.


Löydä kaikki kylpyhuoneen lattiat

Mukava ja kylvyn kestävä

Täydellistä mukavuutta voi löytää lattiasta, joka henkii sekä lämpöä että luksusta. Puun luoma miellyttävä tunnelma saattaa tuntua mahdottomalta saavuttaa kosteassa tilassa, mutta älä pelkää - uusien lattiainnovaatioiden ansiosta unelmalattiasi on sekä täysin kostean tilan kestäväettä mukava - todella.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan kosteassa tilassa

Takuulla vedenkestävä

Kostean tilan lattialta vaaditaan ennen kaikkea vedenkestävyyttä. Luksusvinyylilattia antaa sinun nauttia kylvystä lattiasta huolehtimatta. Voit valita myös laminaatin, kiitos vettä hylkivän ja suojaavan HydroSeal-teknologian Quick-Step SignatureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra) ja Majestic-laminaattilattiat selviytyvät helposti suuremmistakin roiskeista.


Lattia joka makuun

Luonnonkiven, lämpimän tammen tai saksanpähkinän tyylikkyys, valkolakatun puun raikkaus - mistä ikinä pidätkin, löydät valikoimastamme makuusi sopivan lattian. Viimeistele lattiasi joko lattiasi värin kanssa yhteensopivilla jalkalistoilla tai —valitse valkoiseksi pohjamaalattu, maalattava jalkalista, ja maalaa se haluamasi väriseksi.


Quick-Step Scratch-Guard - jopa 10 kertaa naarmunkestävämpi

Kestää tahrat ja naarmut

Kylpyammeessa voit pestä pois päivän pölyt ja liottaa työasiat kylpyvaahtoon. Tämä tarkoittaa, että lattiasi on kestettävä tiheää ja säännöllistä puhdistusta. Lisäksi et halua ammeen viereen kantautuneen lian naarmuttavan tai tahraavan lattiaasi. Kiitos suojaaville Scratch Guard ja Stain Guard -teknologioille - voit olla huoletta: laminaatti- ja vinyylilattia kestävät mitä vain, ja ne puhdistuvat silmänräpäyksessä.


Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Huoletonta laatua vuosiksi

Kulutusta kestävä kostean tilan lattia on valinta, josta nautit vielä vuosia - kiitos Livyn-vinyylilattian 20 vuoden takuun. Jos valitset Eligna, Impressive (Ultra) tai Majestic -malliston lattian, voit nauttia 25 huolettomasta vuodesta.

Löydä kaikki kylpyhuoneen lattiat

Löydä kostean tilan suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >