Täydellisen kotitoimiston lattian valinta

Kuinka löydät täydellisen kotitoimiston lattian

Vietät paljon aikaa kotitoimistossasi. Erityisesti, jos teet etätöitä, olet freelancer tai yrittäjä, joka tekee töitä kotitoimistossa kellon ympäri. On siis ainoastaan luonnollista pyrkiä tekemään omasta olosta mahdollisimman mukava ja luoda sekä rauhallinen että hiljainen ympäristö, jossa voit keskittyä työhösi. Haluat varmasti myös ammattimaisen sisustuksen, joka “kutsuu astumaan sisään”. Ikuinen dilemma?


Löydä kaikki kotitoimiston lattiat

Mukava ja ammattimainen toimiston lattia

Ei välttämättä! Jos valitset kotitoimistosi lattian huolellisesti, voit yhdistää parhaat puolet molemmista maailmoista. Upea ja mukava lattia, joka tekee kotitoimistosta töihin kutsuvan, mutta myös näyttää ammattimaiselta ja virheettömältä kaikkina aikoina? Puhumattakaan siitä, että lattia on täysin kulutuksen kestävä toimistoympäristössä. Tutustu lattioihin, jotka sopivat tähän työhön täydellisesti.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan kotitoimistossa:


Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Työskentele tyylikkäästi

‘Kullan kalliin kodin’ tunnelma työpaikalla? Se sopii täydellisesti jokapäiväisestä kiireestä selviämiseen. Valitse siis lattia, joka tuo kodikkuuden takaisin kotitoimistoosi. Lämpimät värit, luonnollinen ulkoasu: Quick-Step tarjoaa laajan valikoiman laminaatti- ja vinyylilattiat, joilla voit luoda juuri sinulle sopivan työtilan. Kotitoimisto, jossa rakastat työntekoa!


Työnkestävä

Monissa toimistoissa ympäri maailmaa näkyy tuolinrenkaiden jälkiä ja kahvitahroja lattiassa. Suojele kotitoimistoasi tällaisilta koettelemuksilta. Quick-Step-laminaateissa ja vinyylilattioissa on useita suojakerroksia. Kiitos patentoidulle Scratch Guard ja Stain Guard -teknologialle, tahrat ja naarmut ovat yhtä so-last-season kuin korput ja lerput tietokoneissa.


Kivenkova

Nopea puhdistaa, kun aikaa ei ole hukattavana

Huippuläppäristä käytännössä ikivanhaan laskukoneeseen - sinulla on todennäköisesti kaikki tarvittava kotitoimistossasi, joiden avulla saat tehtyä työsi paljon nopeammin. Quick-Step-lattia pysyttelee tällä samalla linjalla. Esim. antistaattiset saumat, vettä hylkivät pinnoitteet ja tiiviit pinnat puhdistuvat käden käänteessä, ja pääset takaisin työn touhuun nopeammin kuin koskaan.
Asennus on salamannopeaa

Koska teet jo niin paljon töitä kotitoimistostasi käsin, mikset lisäisi tehtävälistalle vielä yhtä työtä: kotitoimiston lattian asentaminen aivan itse. Takaamme, että saat sen tehtyä nopeasti ja täysin suunnitelman mukaisesti. Quick-Stepin patentoidun Uniclic ja Uniclic Multifit -teknologian ansiosta saat lattiasi asennettua ammattilaisen tavoin - kuten tekisit toimistossasi työksesi juuri sitä.


Löydä kaikki kotitoimiston lattiat

Löydä kotitoimiston suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >