Parhaan lastenhuoneen lattian valitseminen

Parhaan lastenhuoneen lattian valitseminen

Haluatko luoda ideaalisen paikan lapsillesi nukkumiseen, leikkimiseen ja kotiretkeilyyn? Mukava vuode, hauskoja seinäkuvia, pehmeä yövalo, untuvanpehmeä leikkimatto lattialla... Anna huoneen vangita mielikuvituksesi, ja varmista, että saat siellä hyvät yöunet. Vain paras on riittävän hyvä pikkuisellesi. Valitse siis lattia, joka vastaa kaikkia vaatimuksia!


Löydä kaikki lastenhuoneen lattiat

Lämpimät ja mukavat lastenhuoneen lattiat

Lastenhuoneen lattian valinta ei ole niin yksinkertaista, kuin miltä se tuntuu. Haluat, että lattia tuntuu ja näyttää lämpimältä ja mukavalta. Sen on oltava myös helppo puhdistaa eikä se saa kerätä pölyä. Vaikka pikkuisesi näyttää juuri nyt vallan suloiselta ja harmittomalta, lattia hänen huoneessaan joutuu kestämään pian suuria seikkailuita ja leikkejä. Mitä sinun pitäisi huomioida valitessasi lastenhuoneen lattiaa?

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan lastenhuoneessa:Lastenhuoneessa ei ole tilaa korulauseille

Kaukana takana päin ovat ne päivät, jolloin sininen väri oli tiukasti pojille varattu väri ja vaaleanpunainen tytöille. Valitse kuitenkin raikkaat mutta rauhalliset värit, ja jatka tätä nykyaikaista värimaailmaa myös lattiaan. Kuten aina, Quick-Step-vinyyli- tai laminaattilattiavalikoima sopii kaikkiin makuiin!


Helppo hoitaa

Superhelppo puhdistaa

Pikkuisesi pitää sinut varmasti kiireisenä. On todella hämmästyttävää, kuinka vauvat ja taaperot osaavat levittää koko lelulaatikkonsa sisällön ympäri huonettaan tai merkitä kulkureittinsä juomilla ja leivänmuruilla. Säännöllinen puhdistaminen on avainasemassa. Erityisesti, jos lapsesi on allerginen: lastenhuoneen pitäminen pölyttämänä on paras puolustuksesi unettomia öitä vastaan.


Kosteus

Erittäin hyvin kosteutta kestävä

Olemme sanoneet tämän aikaisemminkin: Sinulla on vain hiuksenhieno mahdollisuus pitää lastenhuoneen lattia aina kuivana. Säästä itsesi päänsäryltä, ja valitse lattia, joka kestää erittäin hyvin kosteutta. Esimerkiksi vinyyli sopii tarkoitukseen hyvin, mutta myös Eligna, Impressive (Ultra) ja Majestic -laminaattilattiat suojaavat kosteudelta.


Heti mukava

Lastenhuone kehittyy ajan mittaan nukkumapaikasta leikkikentäksi. Mutta mikä voisikaan pilata sen nopeammin kuin jääkylmä lattia. Lämpimät lattiat sopivat erinomaisesti joka huoneeseen! Vinyylilattia on mukava, ja lisäksi se tuntuu pehmeältä jalkojen alla. Se on siis täydellinen vauvan paljaille jalkapohjille ja polville. Toinen bonus: vinyylilattia on niin hiljainen, ettet herätä nukkuvaa vauvaasi pistäytyessäsi katsomassa häntä huoneessa.


Löydä kaikki lastenhuoneen lattiat

Löydä lastenhuoneen suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >