Parhaiten sopivan olohuoneen lattian valintaopas

Parhaiten sopivan olohuoneen lattian valintaopas

Potkaise kengät jalasta, uppoa sohvalle ja rentoudu... kodin kupliessa toiminnantäyteisenä. Olohuoneessasi rentoutuminen ja aktiivisuus kohtaavat. Se on huone istuskeluun, lepoon ja rentoutumiseen siinä missä myös leikkiin ja hyppelyyn sohvalta toiselle. On varmasti tarpeetonta sanoa, että siellä lattian on kestettävä perhe-elämän kaikki puolet.


Löydä kaikki olohuoneen lattiat

Lämpimät ja kestävät lattiat

Tämän vuoksi olohuoneesi lattian pitäisi vastata yhtä suurta vaatimusta: sen pitäisi olla yhtä monitoiminen, kuin olohuoneesikin. Etsi lattia, joka tuntuu yhtä lämpimältä ja pehmeältä, kuin miltä se näyttää - kestävyydestä tinkimättä. Lattia, joka herättää olohuoneesi eloon.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan olohuoneessa


Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Lattia kaikille

Tavanomainen olohuone-elämä tekee paluuta: perheet kokoontuvat jälleen television ääreen, ja he ottavat tablettinsa ja älypuhelimensa mukaan. Oletko varma, että olohuoneen lattia on kaikkien mieleen taaperostasi teinityttöön? Mahdotontako? Ei Quick-Step-laminaatti-, tai vinyyliratkaisuilla! Valinnanvaraa on valtavasti — viehättävistä puumalleista, lämpimistä väreistä ja lukemattomista pintakäsittelyistä, kuvioinneista, viisteistä ja urista — Et voi epäonnistua löytäessäsi täydellistä olohuoneen lattiaa perheellesi.


Hanki koko paketti

Luodaksesi mukavan mutta eloisan olohuoneen tarvitset muutakin kuin täydellisen lattian. Muidenkin sisustuselementtien on oltava samantyylisiä. Tämän vuoksi Quick-Step-lattiamallistossa on laaja valikoima yhteensopivia lisävarusteita jalkalistoista profiileihin ja oikeat alusmateriaalit viimeistelemään täydellisen mukavuuden.


Helppo hoitaa

Nopea ja helppo puhdistaa

Ennen kuin voit iloisena nostaa jalkasi sohvapöydälle kiireisen päivän jälkeen, olohuoneesi saattaa tarvita hieman puhdistamista. Onneksi Quick-Step-lattiat puhdistuvat putipuhtaiksi, ja rentoutumiskeitaasi on valmis käden käänteessä. Osassa näistä lattioista on tiivis pinta, tai niissä on antistaattiset saumat, jotka estävät pölyä tarttumasta lattiaan. Sopii täydellisesti nopeaan puhdistamiseen ja vapaa-ajasta kaiken irti saamiseen.


Lämmin jaloille

Olet juuri pyörähtänyt sohvan nurkkaan katsomaan telkkaria, mutta unohdit kaukosäätimen. Ylös nouseminen on jo yksi asia. Mutta paljain jaloin kylmälle lattialle astuminen ei houkuttele yhtään nousemaan ylös mukavasta viltinmutkasta. Quick-Step-lattiat eivät ole ainoastaan mukavan pehmeitä jalalle. Oikean alusmateriaalin kanssa ne voidaan helposti asentaa lattialämmityksen päälle. Kylmät jalat ovat pian menneen talven lumia!


25 vuoden takuu kotikäytössä

Lukuisten vuosien ajan

Quick-Step toimittaa laminaatti- tai vinyylilattiat, jotka kestävät perheesi elämää vuosikausia. Jotta voisit rauhassa rentoutua sohvan mutkassa, Quick-Step antaa vähintään 25 vuoden* takuun kaikille olohuoneen lattioille.

*Poikkeus: Livyn-luksusvinyylissä ja Creo-laminaatissa on 20 vuoden takuu.


Löydä kaikki olohuoneen lattiat

Löydä olohuoneen suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >