Löydä täydellinen ruokailutilan lattia

Löydä täydellinen ruokailutilan lattia

Elegantti kynttilänvaloillallinen. Hienot illalliskutsut. Tai jopa teemailta... Ruokailutila on paikka, johon vieraat kokoontuvat parhaimpiinsa pukeutuneena ja odottavat sinulta vain parasta. Maistuvan aterian lisäksi kauniisti katettu pöytä, väreihin sopivat tuolit, kangaspöytäliina ja ehkäpä jopa porsliinivitriini — vitsi, vitsi — On olemassa vielä yksi asia, joka voi joko luoda tunnelmaa tai pilata sen kokonaan: ruokailutilan lattia.


Löydä kaikki ruokahuoneen lattiat

Laadukkaat ja kauniit ruokailutilan lattiat

Jos haluat juhlia omin käsin luomaasi sisustusta ja antaa kaikkien nähdä sen, niin aloita ruokailutilasta. Varmista, että ruokailutilasi lattia hoitaa homman ja on yhtä täydellinen isäntä kuin sinäkin: elegantti ja tyylikäs, puhdas ja siisti sekä täysin valmistautunut mahdollisiin juoma- ja ruokaroiskeisiin.

Miksi rakastut Quick-Step-lattiaan ruokailutilassa


Pöyhistele tyylilläsi!

Halusitpa hemmotella vieraitasi seitsemän ruokalajin aterialla antiikkiselta ranskan kuninkaan aikaiselta pöydältä tarjoiltuna tai minimalistisella tyylillä nykyaikaisissa puitteissa - ruokailutilasi pitäisi henkiä täysin sinun omaa tyyliä. Klassisesta puupinnasta nykyaikaisiin kivikuvioihin - Quick-Step tarjoaa laajan valikoiman laminaatti- ja vinyyli malleja, jotta vieraasi ymmärtäisivät, mikä tekee sinusta ja illalliskutsuista ainutlaatuisen.


Kivenkova

Täysin vettä hylkivä

Kun olet kiireinen täydellisen isännän hommissa, et todellakaan tarvitse enää ruokaa tai lasia tippuvan lattiallesi. Täysin vedenkestävä vinyylilattia on kuitenkin huoleton myös illalliskutsuilla. Quick-Stepin Eligna, Impressive (Ultra) ja Majestic -laminaatit antavat myös sinun rentoutua, kiitos vettä hylkivälle HydroSeal-pinnoitteelle. Puhumattakaan patentoidusta Scratch Guard ja Stain Guard -teknologiasta, jotka suojaavat laminaatti- ja vinyylilattioita ihan kaikelta, mitä vieraat saattavat sen päälle pudottaa.


Keittiö

Täydellinen avoimeen huonejärjestykseen

Illalliskutsujen isännöinti tarkoittaa yleensä ajan jakamista kokkauksen ja vieraiden viihdyttämisen välillä. Mikset keskittyisi ‘kokonaisuuteen’ — sitähän illalliskutsut ovat — ja valitsisi avointa huonejärjestystä? Keittiö ja ruokailutila voidaan yhdistää toisiinsa täydellisesti oikealla lattialla. Mutta vaikka ne olisivat eri huoneita, on silti hyvä ajatus käyttää samaa lattiamateriaalia: se rauhoittaa huoneita ja saa kotisi näyttämään suuremmalta. Haluathan kuitenkin tehdä vaikutuksen vieraisiisi, eikö vain?


Helppo hoitaa

Helppo puhdistaa

Vieraasi ovat ehkä saapuneet puhtauden pyhättöön, mutta jättävät todennäköisesti jälkeensä sotkuisen ruokailutilan illan päätteeksi. Leivänmurut, viiniroiskeet... Quick-Step-lattialta ne puhdistuvat hetkessä. Kiitos uudenaikaisten ominaisuuksien, kuten antistaattisten saumojen ja täysin tiiviiden lattiapintojen.


25 vuoden takuu kotikäytössä

Pitkä takuu

Haluatko jatkaa upeiden illalliskutsujen isännöintiä vielä vuosien ajan? Vaikka vaatekaappisi ei enää kestäisi herkullisia alkupaloja eikä suussa sulavia jälkiruokia? Voit löytää itsesi tästäkin tilanteesta: Quick-Step-ruokailutilan lattiassa on vähintään 25 vuoden* takuu.

*Poikkeus: Livyn-luksusvinyylissä ja Creo-laminaatissa on 20 vuoden takuu.


Löydä kaikki ruokahuoneen lattiat

Löydä ruokailutilan suosikkilattia:

Käynnistä ”RoomViewer” >