MASSIMO: LEVEÄ LUKSUSPARKETTI
Erittäin leveät ja pitkät parkettilankut

Jos pidät isoista linjoista, näyte se: Massimo-puulattiamallisto on juuri sinua varten. Malliston pitkät ja leveät lankut huokuvat ainutlaatuista käsityöosaamista. Massimo-lattiat ovat puhdasta luksusta.

Käsityöosaamisen eläväisyys

Massimon tarina alkaa puusta - luonnon jaloimmasta raaka-aineesta. Malliston lankut valitaan huolellisesti käsityönä. Niissä on suuria oksakohtia ja halkeamia, jotka luovat elävän pinnan. Täyttäminen tehdään käsityönä, joten oksat säilyttävät luonnollisuutensa ja puun autenttinen luonne säilyy. Tulos? Tämän ansiosta lattiasi väritys on aina elävä ja siinä on pintastruktuuria sekä lumoavan rustiikkista ilmettä.

Massimo-lankut on öljytty tai lakattu erittäin mattapintaisiksi. Tämä korostaa pelkistettyä, käsittelemätöntä ilmettä ja suojaa lattiaa tahroilta. 

Miksi rakastut Massimo-parkettiin....

Erittäin pitkät ja leveät lattialankut

Erittäin leveät ja ylellisen pitkät lankut (240 cm x 26 cm) luovat sisustukseesi upeaa tilan tuntua.

Pilkun päälle hiottua täydellisyyttä 

Taidokasta käsityöosaamista jokaisessa lankussa pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Huolella valitut ja käsin viimeistellyt lankut luovat lattiaasi juuri sopivan määrän vaihtelevuutta.

Helppo asentaa 

Uniclic Multifit -teknologian ansiosta asennus on nopeaa ha helppoa, ja saat parhaan tuloksen aikaa ja vaivaa tuhlaamatta.


Löydä koko ”Massimo”-mallisto:

Saatavilla neljässä lumoavassa värissä, jotka sopivat kaikkiin makuihin. Löydä Massimosta se mitä etsit, tai jotakin uutta ja raikasta.


Top