Laminaatti ei ole koskaan ollut näin luonnollista ja vettähylkivää

Tervehdi laminaattilattioiden uusinta innovaatiota. Tervehdi Quick-Step Impressive Ultra -lattiaa. Uusi sukupolvi laminaattilattioita, joka näyttää ja tuntuu luonnollisemmalta kuin koskaan aikaisemmin... 

Mutta odota - ei siinä vielä kaikki: kiitos innovatiiviselle, vettä hylkivälle ‘HydroSeal’-pinnoitteelle, Impressive Ultra ei ole ainoastaan kaunis, vaan myös kaikkein vettä hylkivin laminaattilattia koskaan. Tästä lähtien kauneus ja toimivuus ovat lattiasi parhaita ystäviä.


Miksi rakastut Quick-Step Impressive Ultra -lattiaan…

Luonnollisempi kuin koskaan


Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Luonnollinen pintakuvio

Vedä sormiasi lattian pinnalla, ja huomaat sen heti: Impressive Ultra se ei ole ainoastaan kaunis, vaan myös autenttisin ja luonnollisin koskaan valmistettu laminaattilattia.

Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Täydellisyyttä uria myöten 

Täydellisyys näkyy yksityiskohdissa. Tämän vuoksi lattioiden luonne heijastuu täydellisesti myös lattian urissa. Tuloksena on harmonisin laminaattilattia koskaan.

Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Kuusitoista tyylikästä mallia 

Impressive Ultra -lattiaa valmistetaan 16:sta eri mallisena. Riippuen tarkoista vaatimuksistasi voit valita joko 12 mm paksut (Impressive Ultra) tai 8 mm paksut lankut (Impressive).


Vesitiiviimpi kuin koskaan


Quick-Step Impressive vettä hylkivä lattia

Vettä hylkivä pinnoite 

Unohda kosteusongelmat. Impressive Ultra -laminaatissa on innovatiivinen, vettä hylkivä ‘HydroSeal’-pinnoite urissa, mikä estää vettä pääsemästä saumoihin. Puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin turvallista tai helppoa.

Quick-Step Impressive Ultra -laminaattilattia

Hyvästit pölylle ja lialle 

Sano hyvästit pölylle ja lialle. Antistaattinen sauma lankkujen välillä karkottaa pölyä ja estää lian kertymistä viisteeseen, mikä tekee hoidosta helppoa.

Scratch-Guard

Valmistettu kestämään 

Quick-Step-laminaattilattia on ansainnut maineensa laadulla ja tyylillä. Uusi Impressive Ultra vie tämän perinnön seuraavalle tasolle. Kehittynyt teknologia tekee tästä lattiasta niin kestävän ja naarmunkestävä, että se säilyy uudenkauniina vuosia.


Top