Tee suuri vaikutus Pulse-vinyylilattialla
Erittäin pitkä ja leveä vinyylilattialattia

Quick-Step Pulse -mallistossa on erittäin pitkiä ja leveitä lankkuja, jotka sopivat kuosiltaan ja rakenteeltaan erinomaisesti luomaan kotiisi luksusta ja autenttisuutta. Pulse-lankkujen eläväisyyttä on vaikea kuvitella.

Uskollinen luonnollisuudelle – aina

Pulse-lattiat erottuvat todenmukaisilla pintakuvioinneillaan. Jokaisessa lankussa on useita sävyjä luoden eläväisiä värivaihteluita, joita on aiemmin nähty vain aidossa puussa. Tulos? Kaikkien aikojen luonnollisimman näköinen luksusvinyylilattia.

Miksi rakastut Pulse-vinyylilattiaan...

Uusi Quick-Step-vinyylilattia

Luonnollisen kaunis

Täyshimmeä pinta, kauniit pintakuvioinnit ja täydellisesti yhteensopivat urat tekevät ”Pulse”-lattioista kaikkien aikojen luonnollisimman näköisen vinyylilattian. Se on mukavan pehmeä ja tuntuu hyvältä myös paljaalle jalalle.

Uusi Quick-Step-vinyylilattia

Erinomaista kestävyyttä

'Pulse puhdistuvat kuin itsestään, ja niiden hoito vaatii vain yhtä tuotetta. Tämä on niiden täysin tiiviinpintakerroksen ansiota, jonka Stain Guard ja Scratch Guard -teknologia pitää lankut aina suojassa.


Hiljainen, pehmeä ja täysin vettä hylkivä

Nämä kaikki ovat etuja, jotka saat erittäin luonnollisten Pulse-vinyylilattioiden mukana. Nämä tekevät niistä täydellisen valinnan keittiöön ja kosteisiin tiloihin

Uusi Quick-Step-vinyylilattia

Nopea ja helppo asentaa

Uuden Pulse-lattian asentaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uniclic Multifit -ponttijärjestelmän ansiosta Pulse-lattiat ovat valmiita ennen kuin ehdit kissaa sanoa. Järjestelmän pudotusteknologia on erittäin kestävä, kiitos sekä vaaka- että pystysuoran lukituksen.


Löydä koko ”Pulse”-mallisto:

Valitse suosikkisi 20 mallista klassisesta trendikkääseen. Jokainen näistä lattioista säteilee ainutlaatuisella luonteellaan, kiitos jokaisen lankun yksityiskohtien, kauniiden pintakuvioiden ja mielenkiintoisten värivaihteluiden.


Käynnistä ”RoomViewer” >
Top