Vesitiivis laminaatti? Onnistuu!

Tutustu laminaattilattioiden uuteen sukupolveen... Lattia, joka ei pelkästään näytä poikkeuksellisen tyylikkäältä ja luonnolliselta, vaan myös kestää iskuja ja kosteutta sataprosenttisesti.

Vettä kestävä laminaatti? Onnistuu!

Uusin Quick-Step-laminaattilattia on innovatiivisen, vettä hylkivän HydroSeal-pinnoitteensa ansiosta maailman ensimmäinen täysin vedenkestävä lattia. Lattiasi muotoilu ja kestävyys ovat nyt täydellisessä sopusoinnussa.

Miksi vaihtaisit vedenkestäviin laminaattilattioihimme?

Vedenkestävät Quick-Step Impressive -lattiat

100 % vedenkestävät

Heitä hyvästit kosteuden aiheuttamille ongelmille. SignatureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra) ja Majestic-laminaattilattioissa on innovatiivinen, vettä hylkivä HydroSeal-pinnoite myös urien kohdalla – vesi pysyy poissa sataprosenttisesti. Siivoaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja huoletonta.
Uudet Quick-Step-laminaattilattiat, luonnollinen ulkoasu

Luonnollinen ulkoasu

Kun tutkit lattian pintaa lähietäisyydeltä, huomaat eron heti: Quick-Stepin vedenkestävät laminaattilattiat ovat markkinoiden luonnollisimmat. Aidon näköiset saumat sopivat lattiaan täydellisesti. Lattian väri, muotoilu ja rakenne jatkuvat saumoihin saakka antaen lattialle aidon puun tuntua.
Uudet Quick-Step-laminaattilattiat, Scratch Guard

Huoletonta laatua vuosiksi eteenpäin

Quick-Step-laminaattilattiat ovat Scratch Guard -pintaviimeistelyn ansiosta jopa 10 kertaa naarmunkestävämpiä kuin useimmat muut laminaattilattiat. Scratch Guard suojaa lattiaa kulumiselta, putoavilta tavaroilta, huonekalujen jättämiltä jäljiltä, korkeilta koroilta ja muulta. Uudella Quick-Step-laminaattilattiallasi on myös jopa 25 vuoden takuu – takuu huolettomasta laadusta vuosiksi eteenpäin…

Katso video

Katso alla olevalta videolta, miten Quick-Stepin vedenkestävät laminaattilattiat peittoavat kilpailevat tuotteet.


Tutustu kaikkiin vedenkestäviin laminaattilattioihin

Käynnistä ”RoomViewer” >