Kestävät Quick-Step-lattiat

Kestävät lattiat, koska me välitämme...

Sen lisäksi, että teemme lattioistamme mahdollisimman kauniita ja pitkäikäisiä, pyrimme tekemään niistä myös maapallon kannalta mahdollisimman kestäviä ja pienentämään ympäristöjalanjälkeämme kaikin mahdollisin tavoin. Kuten sinä, mekin olemme vakuuttuneita siitä, että kauneuden maailma on maailma, jossa luonnonvarojamme kunnioitetaan ja vaalitaan.

Tämä tarkoittaa, että emme kiinnitä huomiota ainoastaan raaka-aineidemme alkuperään, vaan myös siihen, kuinka tuotantoprosessiemme tarvitsema energia tuotetaan, logistiikkamme järjestetään, pakkausjätettä vältetään...

”UNILIN pyrkii jatkuvasti luomaan kauniita ja käytännöllisiä lattioita... kaikkein kestävimmällä tavalla.”

Tino Mulle, kestävyysjohtaja, UNILIN

Uusiutuva laminaatti

Tiesitkö, että laminaattilattiamme on valmistettu kokonaan metsätalouden ja puuteollisuuden ylijäämämateriaaleista? Estämme hiilen vapautumisen ilmakehään hiilidioksidina käyttämällä uusien tuotteiden luomisessa ylijäämäpuuta.

Itse asiassa, unelmalattiasi valmistusta varten ei tarvinnut kaataa yhtään puuta. Käytämme vain kaupallisia puulajeja, kuten mäntyä ja kuusta – emme käytä koskaan eksoottisia puita tai sademetsistä peräisin olevia puita, jotka ovat arvokkaita villieläinten elinympäristöinä.

Kaikilla laminaattilattioillamme on myös EU-ympäristömerkki. Se tarkoittaa, että ne ovat tiukimpien ilmanlaatua, raaka-aineiden laatua ja hankintaa sekä työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta koskevien EU-sääntöjen mukaisia.

Pehmeät ja lämpimät vinyylilattiat

Ympäristöystävällinen vinyyli

Quick-Stepin vinyylilattiat eivät ole ainoastaan miellyttäviä jalan alla – ne ovat myös luonnon ystäviä. Siksi kaikki tuottamamme jäte uudelleenkäytetään, ja käytämme tuotannon aikana uusiutuvista lähteistä peräisin olevaa energiaa aina kuin mahdollista.

Lisäksi kaikki lattiamme ovat täysin ftalaattivapaita, joten niiden miellyttävässä läheisyydessä on myös helppo hengittää.

Kauniit lattiat, vankat suositukset

Parhaan lisäarvon tarjoamiseksi Quick-Stepin lattiat ovat tiukimpien laatu- ja kestävyysstandardien mukaisia.

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki

EU-ympäristömerkki myönnetään tuotteille ja palveluille, jotka täyttävät korkean ympäristönsuojelullisen tason elinkaarensa eri vaiheissa: raaka-aineen hankinnasta tuotantoon, jakeluun, käyttöön ja hävittämiseen saakka.

PEFC

PEFC

Kansainvälisesti tunnustettu PEFC-merkki varmistaa, että lattioidemme valmistuksessa on käytetty kestävästi hoidettujen metsien puuta.

M1-luokitus

M1-luokitus

Alin mahdollinen päästöluokka, joka kertoo, että lattioistamme ei kulkeudu huoneilmaan myrkyllisiä aineita, eikä lattioiden asennus edellytä lisätuuletusta. M1-luokitus tarkoittaa myös, että tuotteemme ovat hajuttomia.

A+

A+

Sisäilman laadun paras luokitus.

LEED

LEED

Maailmanlaajuisesti käytetty vähäpäästöisten tuotteiden luokitusjärjestelmä.