Quick-Step-laminaattilattian asennusohjeet

Oletko valinnut suosikkilaminaattilattiasi? Haluat varmaankin lattiasi asennetuksi mahdollisimman pian. Quick-Stepin avulla kaikki hoituu helposti: voit valita kokeneen Master Installerin tai asentaa lattian itse. Superhelppo ponttijärjestelmä tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Lattian asennusohjeet – vain muutama napsautus

Quick-Step haluaa tehdä elämästäsi mahdollisimman mukavaa. Tämän vuoksi se on keksinyt pidetyt ja patentoidut Uniclic ja Uniclic Multifit -järjestelmät, joiden avulla laminaattilattian asentaminen on helppoa ja nopeaa. Molemmat järjestelmät ovat kilpailevia järjestelmiä paljon kestävämpiä ja nopeampia, ja niiden asentaminen ahtaimpiinkin nurkkiin ja ovenkarmien alle on helppoa.

Tämän lisäksi Quick-Step-laminaattilattiat voidaan asentaa perinteisen lattialämmityksen päälle, joten voit nauttia uudesta lattiastasi mahdollisimman mukavasti. Haluatko nousta seuraavalle tasolle ja asentaa Quick-Step laminaattia portaisiin? Se on mahdollista! Ja jos etsit parasta tapaa viimeistellä tai huoltaa uutta lattiaasi, meillä on ratkaisu myös siihen.

Lataa asennusohjeet:

Asennus

Kolme helppoa asennustapaa


1. Käännä ja napsauta

Kiinnitä lankut toisiinsa lankun pitkältä ja lyhyeltä sivulta.

2. Vaakasuora asennus

Toisin kuin monet muut lattiat, Quick-Step-lankut voidaan kiinnittää yhteen myös vaakasuorasti. Tämä on erinomainen ratkaisu hankalissa nurkissa, paneelien viimeisillä riveillä tai paikoisa, missä paneeleja on vaikea kääntää, kuten ovenkarmien tai lämmittimien alla.

3. Liu’uta ja napsauta

Napsauta paneeli paikoilleen pitkältä sivulta ja sitten lyhyeltä sivulta edellistä paneelia vasten, ja paina alas. Tämä asennusmenetelmä on kehitetty erityisesti Quick-Step Exquisa -mallistoon.

uniclic

Miksi rakastut Uniclic-ponttijärjestelmään

Laminaattilattioissamme on runsaasti asennusetuja. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Mieti vielä!

  • NOPEA: pitkien lankkujen asennus ei ole koskaan ollut nopeampaa.

  • HELPPO: käytä asennustapaa, josta pidät itse eniten ja joka ei vaurioita lattiapaneeleitasi. Lankkujen vaihto tai lattian siirto eri paikkaan on myös helppoa. Uniclic-paneelit on helppo nostaa ylös.

  • KAKSI VASENTA KÄTTÄ? SE EI OLE ONGELMA! Uniclic sopii sekä vasen- että oikeakätisille ihmisille riippumatta lattian asennuksen aloitussuunnasta.

  • SAUMATON: heitä hyvästit avoimille saumoille ja niiden väliin jäävälle lialle.

  • TÄYSIN TASAINEN: ponttikieli sopii uraan täydellisesti uraan, jolloin lopputuloksena on lattia, jossa ei näy tasoeroja. Tämä tarkoittaa tietenkin, etteivät reunat rispaannu.

Laminaattilattialle suositeltavat alusmateriaalit

Laminaattilattiaa asentaessa oikean alusmateriaalin valinta on tärkeää, jotta saavuttaisit haluamasi lopputuloksen, laadun ja mukavuuden. Quick-Step-asiantuntijat ovat sen vuoksi valinneet korkealaatuisia alusmateriaaleja, jotka on helppo asentaa. Ne luovat tasaisen alustan uudelle lattiallesi, parantavat erinomaisesti akustiikkaa ja toimivat lämpöeristeenä.

QSUDLSW7 Laminaattilisävarusteet Silent Walk QSUDLSW7
Silent Walk
QSUDLSW7
Optimaalinen alusmateriaali askeläänien vaimentamiseen ja sen ansiosta hyvä valinta alimpaan kerrokseen. Lisäksi se on parhaiten lattialämmityksen ja -viilennyksen kanssa yhteensopiva alusmateriaali (2mm). Käytä tätä alusmateriaalia yhdessä teipin kanssa: NETAPE50
7 m²
QSUDLDRUCO15 Laminaattilisävarusteet Unisound QSUDLDRUCO15
Unisound
QSUDLDRUCO15
Sopii hyvin paikkoihin, joissa liikutaan paljon, kuten olohuone (2mm)..
15 m²
QSUDLBP15 Laminaattilisävarusteet Basic Plus 15 M2 QSUDLBP15
Basic Plus 15 M2
QSUDLBP15
Hyvä ja taloudellinen aluskate paikkoihin, joissa liikutaan vähän, kuten makuuhuone tai parvi (2mm).
15 m²
QSUDLTL9 Laminaattilisävarusteet Thermolevel QSUDLTL9
Thermolevel
QSUDLTL9
Täydellinen valinta olemassa olevan laattalattian tai erityisen epätasaisen aluslattian päälle. Toimii myös lisäeristeenä (5mm).
9 m²
QSUDLTRS15 Laminaattilisävarusteet Transitsound QSUDLTRS15
Transitsound
QSUDLTRS15
Sopii erinomaisesti vaimentamaan naapureille kuuluvia askelääniä ja on sen vuoksi täydellinen valinta asunnon yläkertaan tai kerrostaloasuntoon (2mm).
15 m²

Kätevät työkalut huolettomaan asennukseen

Etsitkö oikeita työkaluja laminaattilattiasi asentamiseen tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti? Meiltä Quick-Stepiltä löydät kaiken tarvitsemasi.

QSTOOL Laminaattilisävarusteet Laminaatin ja parketin asennussetti QSTOOLA
Laminaatin ja parketin asennussetti
QSTOOLA
Quick-Step-asennussetti sisältää kaiken tarvitsemasi lattian nopeaan asennukseen sitä vaurioittamatta: lyöntipalikka, säädettävät välikkeet (joilla teet oikean mittaiset liikuntasaumat) ja metallisen vetoraudan.
Sisältö: lyöntikapula, säädettävät kiilat ja lyöntirauta

Asennusvideot

Lisää videoita:

Laminaatti: Arte-asennusvideo

Laminaatti: Exquisa-asennusvideo

Miten asennan laminaatin portaisiin?

Miten pääsen alkuun laminaattilattian kanssa? (EN)

Miten valmistelen pinnan laminaattilattiaa varten? (EN)

Kaikki laminaatin asennukseen tarvittavat työkalut (EN)

Miten asennan alusmateriaalin? (EN)

Miten sahaan tai leikkaan laminaattilattiaa? (EN)

Miten asennan laminaatin lämpöpatteriputkien ympärille? (EN)

Miten asennan laminaatin pyöreiden muotojen ympärille? (EN)

Miten asennan laminaatin kaartuvaa seinää vasten? (EN)

Miten asennan laminaatin huoneeseen, jossa on kaltevat seinät? (EN)