Laadukas laminaattilattia, joka kestää eliniän

Miksi tyytyä vähempään, jos voit saada markkinoiden parhaan laminaattilattian? Me Quick-Stepillä emme puhu vain lämpimiksemme, vaan myös pidämme sanamme, ja tarjoamme siksi tuotteillemme pitkän, jopa 25 vuoden takuun. Unohda kosteus, naarmut ja tahrat. Luota täydelliseen mielenrauhaan.

3 argumenttia, joita et voi vastustaa

Laadukas laminaattilattia, vedenkestävä pinta

Vedenkestävä pinta

Tiesitkö, että monet laminaattilattioistamme ovat 100-prosenttisesti vedenkestäviä, kiitos vettä hylkivän HydroSeal-pinnoitteen?

Laadukas laminaattilattia, naarmuuntumaton

Naarmuuntumaton

Scratch Guard -pintaviimeistelyn – patentoidun suojausjärjestelmän – ansiosta laadukkaat laminaattilattiamme kestävät naarmuja jopa kymmenen kertaa paremmin kuin tavanomaiset lattiat.

Laadukas laminaattilattia, tahrankestävä

Tahrankestävä

Quick-Stepillä on markkinoiden parhaat laminaattilattiat, koska ne ovat paitsi vedenkestäviä ja naarmuuntumattomia, myös hyvin tahrankestäviä. Siivoaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Laadukkaat laminaattilattiamme tunnetaan myös...

...yksinkertaisesta ponttijärjestelmästään. Quick-Step Uniclic ja Uniclic Multifit tekevät asennuksesta naurettavan helppoa, jopa ahtaissa nurkissa ja pattereiden alla.

...antistaattisista ominaisuuksistaan. Kaikkien lattioiden saama patentoitu, pysyvä antistaattinen käsittely tekee huoneista pölyttömiä.

...(UV-)valon kestävyydestään. Päästä auringonvalo sisään ilman pelkoa värien haalistumisesta. Lattioiden ikääntyminen ei ole enää tätä päivää.

Autamme sinua valitsemaan täydellisen lattian

Laminaattilattiamallistomme

Löydä suosikkilattiasi

Olipa makusi sitten moderni tai perinteinen, löydät varmasti oman suosikkisi Quick-Step-laminaattilattioiden laajasta valikoimasta lankkukokoja, puukuvioita, värejä, kauniita pintakuviointeja ja urituksia.

Löydä inspiraatiosi Quick-Step FloorExplorer -työkalun avulla

Inspiroidu

Lattian valitseminen ei ole helppoa. FloorExplorer-työkalun avulla se voi kuitenkin olla sitä: työkalu antaa kolmen helpon vaiheen kautta sinulle yhteenvedon lattiamalleista, jotka sopivat sisustukseesi ja makuusi.