Quick-Step laminaattilattia: lumoavaa muotoilua

Quick-Step-laminaattilattia erottuu edukseen laadullaan ja helppokäyttöisyydellä, mutta silmiinpistävintä on sen upea ulkonäkö. Salaisuus? Perfektionismi designista ja yksityiskohdista puhuttaessa. Tämä on ajatusmalli, joka pakottaa Quick-Stepin suunnittelijoita tuottamaan lattiamallistoja, jotka ällistyttävät ja inspiroivat vuodesta toiseen. Jotta voisit tehdä sisustusunelmistasi totta.

Trendejä tänään, klassikoita huomenna

Quick-Stepin suunnittelijat saavat inspiraatiota useista lähteistä: innovatiivisesta arkkitehtuurista ja muoti- tai sisustustrendeistä, uusimmista blogeista, suosituimmista kaupungeista ja upeimmista nykyartisteista. He tarkkailevat uusia materiaaleja sekä kuuminta muotia.

Tämän vuoksi he tunnistavat trendejä jo kauan ennen tuotteiden toteuttamista ja onnistuvat erottamaan hypetyksen ajattomuudesta ja villitykset pitkälle ajatelluista konsepteista. Tämän tuloksena Quick-Step-laminaattilattiat ovat sekä trendikkäitä tänään että klassikkoja huomenna.

Intohimona yksityiskohdat

Askel askeleelta suunnittelijamme uneksivat uusista ainutlaatuisista lattioista, joissa yhdistyvät innovatiivisesti pintakuvioinnit, materiaalit, värit ja puumallit. Prosessin punainen lanka? Yksityiskohtien huomiointi täydellisen levyrakenteen ja oikean koon valinnasta värien ja viisteiden huolelliseen tasapainotukseen.

Vaikuttavaa sitoutuneisuutta luonnollisuuteen

Quick-Stepin tinkimätön sitoutuneisuus muotoiluun näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa. Esimerkiksi Impressive ja Impressive Ultra -laminaattimallistojen innovatiivinen viisteteknologia varmistaa, että lankkujen väri ja rakenne yhdistyvät reunoihin saumattomasti. Tulos on voittamattoman realistinen.

Lisäksi jokaisessa mallissa on oma ainutlaatuinen viiste, joka sopii täydellisesti lankun luonteeseen. Autenttisuuden tunnetta lisäävät myös pienet halkeamakuviot saumoissa.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top