Laadukas laminaattilattia, joka kestää eliniän

Quick-Step käyttää paljon aikaa lattiasi suojaamiseen. Todistaaksemme tämän annamme laminaattilattioillemme jopa 25 vuoden** takuun*. Nyt kerromme, kuinka valmistamme laatua - Quick-Step-laminaatin pääraaka-ainetta.

Naarmujen-, kulutuksen- ja iskunkestävä ytimeen asti

Quick-Step-laminaattilattia valmistetaan high-density fibre (HDF) -ydinlevyistä, jotka valmistamme itse. Lisäksi pintakerroksessa on patentoitu, erittäin suojaava Scratch Guard -kerros, joka suojaa laminaattilattiaasi mahdollisimman tehokkaasti putoavilta tavaroilta, korkokengiltä ja muilta teräviltä esineiltä. Edes lattialle putoavalla palavalla tupakalla ei ole mahdollisuuksia vaurioittaa tätä erittäin kestävää pintakerrosta.

Kestävä ponttijärjestelmä

Quick-Step-laminaattilattia voi olla ylpeä maailmankuulusta ja patentoidusta Uniclic-pontistaan. Sen lisäksi, että asennus on erittäin helppoa, tämä pontti on paljon kestävämpi kuin vastaavat, kehittymättömämmät ponttijärjestelmät.

Lue lisää >

Valon kestävä ja antistaattinen

Haluatko estää pölyä kerääntymästä ja välttää siivoamista joka toinen päivä? Meillä on tähän ratkaisu! Quick-Step-laminaattilattiassa on patentoitu ja pysyvä antistaattinen käsittely. Tämä tekee epämiellyttävistä sähköiskuista menneen talven lumia - jopa kuivassa ilmastossa. Lisäksi lattia ei kerää pölyä.

Roiskeenkestävä

Quick-Step Uniclic -järjestelmässä on sekä vettä hylkivä, liimattu pohjalevy, mutta sen jäykkyys on myös huippuluokkaa (kiitos tuotannon aikana tehdyn esijännityksen). Tällä tavalla Quick-Step-laminaattilattiat suojataan pintakosteudelta, ja ne kestävät varmemmin lattialle läikkyneitä nesteitä.

(UV-)valon kestävä

Tiedämme, että haluat antaa auringon paistaa kotona. Mikä vielä estää sinua? Pelkäätkö värien haalistumista ajan myötä? Huolet pois: laminaattilattiamme eivät koskaan haalistu, kun ne altistuvat normaalille määrälle (auringon)valoa.

*Huom: Muiden kuin Quick-Step-puhdistus- ja asennustuotteiden käyttäminen voi vaurioittaa vakavasti Quick-Step-lattiaasi. Quick-Step-takuu mitätöidään tällaisissa tapauksissa. Käytä vain Quick-Stepin alkuperäisiä tuotteita. Ne on testattu ja suunniteltu lattioidemme kanssa käytettäviksi.

**Creo-laminaattimallisto on poikkeus tähän sääntöön: näissä lattioissa on 20 vuoden takuu.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top