Miksi rakastut Quick-Step-laminaattilattiaan

Laminaattilattiat

Mikä on laminaattilattia?

Laminaattilattia on kerrostettu lattia, joka on rakennettu vesitiiviin, liimatun High Density Fibre (HDF) -levyn päälle. Kaikki Quick-Step-laminaatit koostuvat neljästä eri kerroksesta:


  1. Läpinäkyvä, kulutuksenkestävä pinta, joka suojaa tahroilta, iskuilta, naarmuilta, palojäljiltä ja kotitalouskemikaaleilta.

  2. Kuviokerros: erittäin tarkka kuva oikeasta puusta tai laatoista, joka on tuotettu korkealaatuisella tulostusmenetelmällä ja viimeistelty melamiinihartsilla.

  3. Erittäin kestävä ja vakaa, kosteutta hylkivä, liimattu HDF-ydinlankku.

  4. Tasapainottava kerros takaa täydellisen tasapainotetun lankun, joka ei kupruile oikein asennettuna ja huollettuna.

Kauniit designit

Löydät helposti täydellisen lattiaratkaisun omaan sisustukseesi laajasta väri- ja tyylipaletista. Valikoimissamme on sekä moderneja että perinteisiä malleja, laattoja ja ’ leveitä, kapeita tai erittäin suuria — lankkuja.

Nopea ja helppo asentaa

Helppo, nopea ja intuitiivinen tapa laminaattilattian asentamisessa? Ei, et näe unta! Quick-Stepin kestävä Uniclic-pontti tekee lattian asentamisesta helppoa ’ jopa huoneen ahtaimmissa nurkissa.

Laatua ja kestävyyttä

Quick-Step ottaa lattiasi suojaamisen vakavasti. Tämän vuoksi Quick-Step-laminaattilattioissa on pitkä takuu - jopa 25 vuotta - ja erittäin tehokas Scratch Guard -kerros, joka tekee laminaattilattiastasi jopa kymmenen kertaa tavallista naarmunkestävämmän.

Helppo hoitaa

Quick-Step-laminaatti on erittäin helppo pitää siistinä ja puhtaana. Yhdistettynä oikeaan alusmateriaaliin ja kelluvasti asennettuna laminaattilattialankut sopivat täydellisesti yhteen lattialämmityksen ja -viilennyksen kanssa.

Jopa 10 kertaa naarmunkestävämpi

Patentoitu, suojaava Scratch Guard -pintakerros varmistaa, että voit nauttia kauniista ja luonnollisen näköisestä lattiasta vuosien ajan. Erittäin kestävä kerros tekee Quick-Step-laminaattilattiasta jopa kymmenen kertaa kestävämmän pieniä naarmuja vastaan.

Erinomainen iskun kesto

Laminaattilattiamme ydin on korkealaatuinen high-density fibre (HDF) -levy. Yhdistettynä Scratch Guard -pintakerrokseen lattiallasi on paras mahdollinen suoja putoavia esineitä, korkeita korkoja ja paljon muuta vastaan.

Kaatuiko juoma? Ei hätää!

Vettä hylkivä, liimattu pohjalevy ja ponttijärjestelmämme jännitysvahvuus ovat erinomainen, roiskeenkestävä suoja pintakosteutta vastaan.

Mukavan äänetön ympäristö

Lattioihimme käytettävät ydinlevyt ovat Quick-Step-alusmateriaaliin yhdistettynä optimaalisia jokapäiväiseen käyttöön ja ovat käytössä erittäin hiljaisia.

Värit eivät haalistu

Arkailetko huonekalujen siirtelyä lattian värimuutosten takia? Kun sinulla on Quick-Step-laminaattilattia, voit järjestellä huonekaluja niin paljon kuin haluat. Tavanomainen (auringon)valon määrä ei vaikuta lattian väriin pitkänkään ajan kuluessa.

Pysyvästi antistaattinen

Kaikki Quick-Step-lattiat on käsitelty antistaattisiksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ärsyttävistä sähköiskuista. Lisäksi tämän käsittelyn ansiosta lattiasi ei kerää yhtä paljon pölyä kuin käsittelemättömät lattiat.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top