Laminaattilattian ylläpito kiiltävänä ja puhtaana

Quick-Step-laminaattilattia ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se säilyy hyvänä pitkän ajan. Tiivis laminaattipinta auttaa allergiaoireiden ehkäisyssä ja se on helppo puhdistaa Quick-Step-mikrokuitumopilla. Tuloksena voit nauttia uuden lattian tunnusta vielä vuosien ajan.

Huolto

Laminaatin puhdistamisen kultaiset säännöt

  • Voit puhdistaa Quick-Step-laminaattilattian joko kuivalla tai kostealla menetelmällä, mutta älä kastele sitä runsaalla vedellä. Hieman kostea on kaikkein paras. Laita ostoskoriisi muutama Quick-Step-puhdistusaine päästäksesi eroon rasvatahroista.

  • Haluatko puhdistaa lattiasi kuten ammattilainen? Käytä Quick-Step-puhdistussettiä, joka sisältää mopinpidikkeen, mikrokuitumopin ja pullollisen Quick-Step-puhdistusainetta. Näin sinulla on kaikki tarvitsemasi kätesi ulottusilla.

  • Jos lattiassasi on viistereunoja tai V-uria, imuroi se aina ensin. Jos haluat käyttää kosteaa moppia sen jälkeen, viimeistele pesu mikrokuituliinalla.

Lataa hoito-ohjeet >

Korjaa pienet vauriot helposti

Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita vaurioituneiden lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki lattiavärit. Korjaussetti sisältää sulatusveitsen, puhdistuskamman ja seitsemän vahapalaa, joista voi sekoittaa kaikki lattiavärit. Tarkasta väritaulukosta, mitä vahavärejä tarvitset sekoittaaksesi oman lattiasi värin.

Lataa väritaulukko >

Korjaussetti

Huoltovideot

Katso video ja opi, kuinka voit korjata lattiasi pienet vauriot.

Lisävarusteet helppoon puhdistamiseen ja korjaukseen

On aika loistaa! Lattiasi, siis. Näiden korkealaatuisen lisävarusteiden avulla se ei aiheuta päänsärkyä.

QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita esim. saksien vaurioittamien lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki Quick-Step-värit. Sisältö: sulatusveitsi, puhdistuskampa, 7 vahapuikkoa, hiontatyyny.
Top