Quick-Step-lattian asennus: helppoa kuin lasten leikki

Kun olet viimeinkin saanut unelmalattiasi, haluat saada sen asennettua mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tämän takia kaikki Quick-Step-lattiat – parketti, laminaatti ja luksusvinyyli – asennetaan patentoidun Uniclic- tai Uniclic Multifit -ponttijärjestelmän avulla, mikä tekee asennustyöstä erittäin nopeaa ja huoletonta. Tee se itse, tai hanki työhön ammattilainen saadaksesi mielenrauhan. Valinta on sinun!

Helppo ja nopea asennus Uniclic (Multifit) -ponttijärjestelmällä

Superhelppoa

Uniclic-järjestelmällä voit asentaa Quick-Step-lattiasi mukavimmaksi kokemallasi tavalla lankkuja vaurioittamatta. Voit tarvittaessa jopa asentaa lattian uudelleen.

Salamannopea

Järjestelmä on suunniteltu siten, että jopa pitkät lankut ovat helppoja asentaa. Unelmalattiasi valmistuu käden käänteessä.

Uskomattoman puhdas

Uniclic- ja Uniclic Multifit -järjestelmiä ei tarvitse asentaa liimalla saadaksesi tasaisen lattian. Ei liimajäämiä, ei sotkua.

Laminaattilattian asennusohjeet.

Asenna laminaattilattiasi muutaman helpon napsautuksen avulla, kiitos patentoidun Uniclic-järjestelmän. Lue kaikki eri asennustavoista.

Luksusvinyylilattian asennusohjeet.

Riippuen valitsemastasi Quick-Step Livyn -lattiasta voit valita kelluvan tai liimattavan asennustavan. Uniclic-järjestelmä tekee vinyylilattian asennuksesta joka tapauksessa helpompaa kuin koskaan!

Parkettilattian asennusohjeet.

Kelluva vai liimattu? Uniclic Multifit -ponttijärjestelmän avulla lattian asentaminen on helppoa.