Aitoa intohimoa designiin

Jos haluat lämpimän ja autenttisen sisustuksen kotiisi, aidon puun luontainen charmi on sinun valintasi. Quick-Step on luonut jokaiseen makuun sopivia parkettilattioita, jotka perustuvat uusimpiin trendeihin muodissa, arkkitehtuurissa ja sisustussuunnittelussa. Punainen lanka? Aitoa intohimoa designiin.

Luomme huomisen ikivihreitä

Jokainen puutyyppi, pintaefekti ja design Quick-Step-parkettimallistossa on saanut innostusta useista eri lähteistä: innovatiivisesta arkkitehtuurista, sisustussuunnittelusta ja muotitrendeistä, uusimmista blogeista, suosituimmista kaupungeista ja uusista artisteista. Tämän ansiosta suunnittelutiimi voi tunnistaa trendejä ennen kuin ne ilmestyvät ja erottaa hypetyksen ajattomuudesta. Tämän tuloksena Quick-Step-parkettilattiasi on yhtä upea sekä tänään että huomenna.

Intohimoa yksityiskohtiin

Yksityiskohtien huomiointi täydellisen levyrakenteen ja oikean koon valinnasta värien ja viisteiden huolelliseen tasapainotukseen. Quick-Step-parkettilattiat painivat omassa luokassaan niiden tinkimättömän yksityiskohtien huomioinnin ansiosta. Designtiimimme on omistautunut valmistamaan unelmalattiasi jokaisesta prosessin vaiheesta tarkasti huolehtien.

Variano: lattiat, joiden tärkein raaka-aine on erinomaisuus

Kiitos tammisten parkettilankkujen, Quick-Step Variano -lattiat voivat ylpeillä täysin ainutlaatuisella ulkoasullaan, joka muistuttaa remontoitua ja uudelleenkäytettyä puulattiaa. Salaisuus on yksityiskohdissa: ikääntyneen näköiset reunat, haljenneet oksat, sahanjäljet ja värivaihtelut, jotka saavat lattian näyttämään autenttiselta.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top