Laadukas parkettilattia, josta voit nauttia vuosia

Quick-Step haluaa sinun nauttivan parkettilattiastasi niin kauan kuin mielesi tekee. Tämän vuoksi olemme yhdistäneet kaiken osaamisemme ja energiamme huippulaadun toimittamiseen. Elinikäinen takuu Quick-Step-parketeille asuinkäytössä on todiste sitoutumisestamme. Ihmetteletkö, kuinka voimme tehdä tällaisen tarjouksen? Tässä syy.

Jokainen kerros on tärkeä

Quick-Step-lattiat koostuvat useista puukerroksista, jotka sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Tämän ansiosta ne kestävät lämpötilojen ja kosteuden – puun pahimpien vihollisten – vaihtelua erinomaisesti. Lisäksi Quick-Step valitsee raaka-aineensa erittäin huolellisesti ja valvoo kosteutta tuotannon aikana. Tulos? Optimaalisesti mittavakaa ja kestävä parkettilattia: Siinäpä vasta takuu! 

Pintakäsittely ensin

Quick-Stepin intohimo puuta kohtaan ei näy ainoastaan parkettilattioiden autenttisessa pintakuvioinnissa, vaan myös pienimmissäkin yksityiskohdissa: 

  • Lakatuissa parkettilattioissamme ei ole ainoastaan yksi vaan seitsemän UV-säteitä kestävää, vesiohenteista lakkakerrosta. 
  • Öljytyissä parketeissamme on kaksi kerrosta ensiluokkaista öljyä, mikä tuottaa täyshimmeän ja – ennen kaikkea – autenttisen ulkoasun, joka kestää ajan hammasta. Kun jaksat hoitaa sitä parin perusjutun avulla, se riittää!

Uniclic Multifit -kestävä ponttijärjestelmä

Quick-Step-parkettilattian asentaminen on todella helppoa patentoidun, (maailmankuulun) Uniclic Multifit -pontin ansiosta. Lisäksi asennustapa on paljon vahvempi ja kestävämpi kuin vastaavat pontit markkinoilla.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki|