Laadukas parkettilattia, josta voit nauttia vuosia

Quick-Step haluaa sinun nauttivan parkettilattiastasi niin kauan kuin mielesi tekee. Tämän vuoksi olemme yhdistäneet kaiken osaamisemme ja energiamme huippulaadun toimittamiseen. Elinikäinen takuu Quick-Step-parketeille asuinkäytössä on todiste sitoutumisestamme. Ihmetteletkö, kuinka voimme tehdä tällaisen tarjouksen? Tässä syy.

Jokainen kerros on tärkeä

Quick-Step-lattiat koostuvat useista puukerroksista, jotka sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Tämän ansiosta ne kestävät lämpötilojen ja kosteuden – puun pahimpien vihollisten – vaihtelua erinomaisesti. Lisäksi Quick-Step valitsee raaka-aineensa erittäin huolellisesti ja valvoo kosteutta tuotannon aikana. Tulos? Optimaalisesti mittavakaa ja kestävä parkettilattia: Siinäpä vasta takuu! 

Pintakäsittely ensin

Quick-Stepin intohimo puuta kohtaan ei näy ainoastaan parkettilattioiden autenttisessa pintakuvioinnissa, vaan myös pienimmissäkin yksityiskohdissa: 

  • Lakatuissa parkettilattioissamme ei ole ainoastaan yksi vaan seitsemän UV-säteitä kestävää, vesiohenteista lakkakerrosta. 
  • Öljytyissä parketeissamme on kaksi kerrosta ensiluokkaista öljyä, mikä tuottaa täyshimmeän ja – ennen kaikkea – autenttisen ulkoasun, joka kestää ajan hammasta. Kun jaksat hoitaa sitä parin perusjutun avulla, se riittää!

Uniclic Multifit -kestävä ponttijärjestelmä

Quick-Step-parkettilattian asentaminen on todella helppoa patentoidun, (maailmankuulun) Uniclic Multifit -pontin ansiosta. Lisäksi asennustapa on paljon vahvempi ja kestävämpi kuin vastaavat pontit markkinoilla.

Äärimmäistä mukavuutta vähällä vaivalla

Uusi, vettä hylkivä Protect+* -tekniikka estää veden tunkeutumisen ja saumojen likaantumisen. Tällä tavoin lankkujen väliset raot pysyvät kauniissa kunnossa. Ainutlaatuisen teknisten ominaisuuksien ja autenttisten lattiamallien yhdistelmän avulla voit nauttia lattian kauneudesta ja laadusta vuosia ilman huolen häivää.

*Ei koske Variano-malleja

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top