Miksi rakastut Quick-Step-parkettiin

Valmisparkettilankku

Mikä on valmisparketti?

Quick-Step-parketit ovat valmisparkettilattioita, jotka on valmistettu kolmesta puukerroksesta sekä suojapinnasta. Huolellinen raaka-aineiden valinta ja tiukasti kontrolloitu valmistusprosessi takaavat optimaalisen mittapysyvyyden ja kestävyyden.


  1. Valitsemastasi parketista riippuen tämä pintakerros voi koostua:
    • Seitsemästä UV-säteitä kestävästä vesiohenteisesta lakkakerroksesta, mikä tekee lattiastasi helposti puhdistettavan ja muodostaa täydellisen suojan kulumista, naarmuja ja tahroja vastaan.
    • Kaksi kerrosta laadukasta öljyä, joka varmistaa kauniin ikääntymisen ja luo täyshimmeän ja luonnollisen pinnan.

  2. Pintakerros: huolellisesti valittu umpipuukerros (3,2 / 2,5mm). Saatavilla useissa väreissä ja pintakuoseissa. Tämä pintakerros on sekä hiottavissa että käsiteltävissä.

  3. Ydinkerros: ydin koostuu kuusesta, heveasta tai HDF-levystä, ja tekee lattiastasi vakaan ja kestävän.

  4. Vaneripohja kuusta tai mäntyä – yhdessä muiden kerrosten kanssa – estää lattiaa kupruilemasta tai vääntymästä.

Valmistettu intohimolla

Quick-Step-parkettilattiat on valmistettu intohimosta puuhun. Tämä intohimo heijastuu lattioidemme autenttiseen luonteeseen, pintakuviointiin ja korkealaatuiseen pintakäsittelyyn. 

Nopea ja helppo asentaa

Patentoitu Uniclic Multifit -ponttijärjestelmä tekee Quick-Step-parkettilattian asentamisesta helppoa. Voit sen avulla asentaa lattiasi minne vain helposti ja nopeasti.


Laatua ja kestävyyttä


Quick-Step käyttää paljon aikaa, tietotaitoa ja omistautuneisuutta puulattioihinsa, jotta voisit nauttia niistä niin kauan kuin haluat. Todisteena sitoumuksestamme annamme sinulle elinikäisen takuun.

Lattiat, joilla on Sydäntä luonnolle

Puu on ainoa uusiutuva materiaali lattiapinnoissa. Quick-Step valitsee huolellisesti kaikki toimittajansa varmistaakseen kaiken käyttämänsä puun ekologisen alkuperän. Lisäksi liimojen, lakkojen ja öljyjen on läpäistävä tiukat kansainväliset päästöstandardit.

Välitöntä mielihyvää

Voit nauttia Quick-Step-parketistasi heti sen asennuksen jälkeen. Kaikki lattiat on esikäsiteltyjä tehtaallamme joko 7 kerroksella UV-säteitä kestävää lakkaa tai 2 kerroksella laadukasta öljyä, joten hiontaa ei tarvita. Ei sotkua eikä pölyä eikä lakkausta, öljyämistä eikä maalaamista.

Paljon enemmän kuin lattia

Quick-Stepiltä saat kaikki tarvitsemasi työkalut lattian asennukseen, pintakäsittelyyn ja hoitoon, kuten jalkalistat, profiilit ja puhdistustuotteet.
Top