Parkettilattian pitäminen täydellisessä kunnossa

Quick-Step-parkettilattiat ovat autenttisia ja tyylikkäitä, mutta ne myös pärjäävät vähällä huollolla - kiitos suojaavan pintakerroksen. Noudata asiantuntijoidemme neuvoja, ja voit nauttia parketistasi vielä lukemattomien vuosien ajan!

Hoitosetti

Parkettilattian puhdistamisen kultaiset säännöt

Quick-Step-parkettilattian päivittäiseen puhdistamiseen sopii erinomaisesti Quick-Step-mikrokuitumoppi. Voit silloin tällöin kostuttaa sen kevyesti irrottaaksesi sitkeitä tahroja.

Lataa hoito-ohjeet >

Pidä parkettilattia kunnossa pitkän aikaa

Quick-Step-parkettilattia on tarkoitettu kestämään ajan hammasta. Mutta on aina hyvä ajatus antaa lattiallesi hieman lisähoitoa ja rakkautta, jolloin se pysyy hyvänä pidempään. Tässä muutama vinkki!


Säännöllinen puhdistus

Quick-Step-parkettilattioiden pitkälle kehittynyt rakenne tekee niistä erittäin kestäviä. Siltikin parketti vaatii huoltoa… mieluusti mikrokuituliinalla tai pölynimurilla puhdistamista.

Levitä öljyä

Säännöllinen öljykäsittely pitää lattiasi hyvässä kunnossa ja tuo esille sen luontaisen kauneuden. Lisävinkki: Kun haluat vaihtelua, voit hioa parkettilattiasi ja levittää uuden lakka- tai öljypinnoitteen saadaksesi uuden lattian takaisin. Lataa tämä taulukko nähdäksesi, mikä hoitoöljy sopii parhaiten lattiasi väriin.

Tarkasta kosteus

Oikea ilmankosteus on avainasemassa lattiasi elinkaaren pituudessa. Lämmin ja kostea ilma saa puulankut laajenemaan ja kylmä ja kuiva ilma saa ne kutistumaan. Optimaalinen ilmankosteus on 40 – 60 %. Tarkasta ilmankosteus sisällä säännöllisesti, ja käytä tarvittaessa ilmankostuttajaa, -kuivaajaa tai -pesuria. Mikä parempi: hanki kotiisi happea vapauttavia, ilmaa kostuttavia ja puhdistavia viherkasveja! Ne ovat hyviä lattiallesi ja terveydellesi!

Quick-Step-korjaussetti

Korjaa pienet vauriot helposti

Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita vaurioituneiden lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki Quick-Step-värit. Korjaussetti sisältää sulatusveitsen, puhdistuskamman ja seitsemän vahapalaa, joista voi sekoittaa kaikki lattiavärit. Tarkasta väritaulukosta, mitä vahavärejä tarvitset sekoittaaksesi oman lattiasi värin.

Lataa väritaulukko >

Huoltovideot

Katso video ja opi, kuinka voit korjata lattiasi pienet vauriot.

Korjaussetin käyttöohjeet.

Quick-Step-parkettilattian puhdistusohjeet. (päivittäinen puhdistus)

Kuinka pidät parkettilattiasi kauniina vuosien ajan?

Lisävarusteet helppoon puhdistamiseen ja korjaukseen

Käytännöllisistä puhdistusseteistä säännöllisesti käytettäviin hoitoöljyihin: löydät kaiken meiltä.

QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita esim. saksien vaurioittamien lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki Quick-Step-värit. Sisältö: sulatusveitsi, puhdistuskampa, 7 vahapuikkoa, hiontatyyny.
Top