Luksusvinyylilattiat, joissa on lämpimiä ja luonnollisia kuviointeja

Quick-Step-luksusvinyylilattiat ovat sekä ilo kävellä että katsella. Quick-Stepin suunnittelijat ovat aina uusimpien trendien mukana arkkitehtuurissa, muodissa ja sisustussuunnittelussa pystyäkseen luomaan ajattomia klassikoita. Kiitos huippuluokan tuotantoteknologioiden - vinyylilattiat ovat ennennäkemättömän realistisia. Luonnollinen puu tai kivi? Jokaiselle sisustukselle on oma luksusvinyylimalli.

Trendikäs tänään, klassikko huomenna

Quick-Step-vinyylilattiasuunnittelijat saavat inspiraationsa useista lähteistä: uudesta arkkitehtuurista ja uusimmista sisustustrendeistä ja muodista, suosituista blogeista ja kaupungeista sekä uusista artisteista. Tämän vuoksi he pystyvät tunnistamaan uusia trendejä ennen kuin ne toteutuvat ja erottamaan hypetyksen ajattomuudesta. Tulos? Quick-Step-luksusvinyylilattiat ovat tämän päivän trendiesimerkkejä ja huomisen ajattomia klassikoita.

Kaikki lähtee yksityiskohdista

Suunnittelijamme uneksivat joka päivä uusista ainutlaatuisista lattioista, joissa yhdistyvät innovatiivisesti pintakuvioinnit, materiaalit, värit ja puumallit. Mitään yksityiskohtaa ei jätetä prosessissa huomioimatta: pintakuvioinnista ja koosta väriin, tasapainoon ja viisteeseen.

Uniikki ja autenttinen ulkoasu

Quick-Step-luksusvinyylilattia on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa, joilla kaikilla on uniikki ja autenttinen ulkoasu: oikeaa vastaavista yksityiskohdista ällistyttäviin pintakuviointeihin ja mielenkiintoisiin värivaihteluihin. Quick-Step-luksusvinyyleiden korkealaatuisella tulostustekniikalla valmistettu pinta antaa vinyylilattiallesi ainutlaatuisen ja autenttisen ulkoasun. Lisäksi täysin yhteensopivat lisävarusteet luovat ainutlaatuisen luonnollisen näköisen lattian.

Realistiset puu- ja kivikuviot

Puun autenttinen ilme vai maanläheinen luonnonkivi? Mistä ikinä pidätkin, vinyylilattiamallimme on suunniteltu mahdollisimman realistisen näköisiksi. V-uritetut lankut näyttävät autenttisilta ja syvät pintakuvioinnit huokuvat luonnollisuutta... Kiitos ainutlaatuisen kuvioinnin ja täyshimmeän pinnan, kaikki mallit määrittelevät vinyylilattioiden realismin uudelleen.

Katso kaikki vinyylilattiat >

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top