Laadukas vinyylilattia, josta voit nauttia vuosia

Quick-Step tietää parhaat keinot suojella lattiaasi. Yhdistämällä kaiken energiamme, tietotaitomme ja omistautuneisuutemme voimme tarjota Livyn-luksusvinyylilattiasi vähintään 20 vuoden takuun. Näin saamme laatua jokaisen valmistamamme vinyylilattian sydämeen.

Vahva ja kestävä

Kestävä pintakerros ja erittäin suojaava PU-pinnoite: nämä ovat Livyn-luksusvinyylilattian kaksi pääraaka-ainetta. Kaksi tärkeää ominaisuutta, jotka tekevät vinyylilattioistamme täydellisiä paljon käytettäviin tiloihin, kuten olohuoneisiin, keittiöihin ja käytäviin.

Täysin vettä hylkivä

Livyn-luksusvinyylilattiat ovat valmistettuja korkealuokkaisista synteettisistä materiaaleista. Tuloksena ne ovat täysin vettä hylkiviä. Tämä puolestaan tekee siitä täydellisen valinnan kosteaan tilaan tai keittiöön.

Kestävä ponttijärjestelmä

Quick-Step-vinyylilattioiden asentaminen on helppoa. Niissä on patentoitu maailmankuulu Uniclic Multifit for Livyn -ponttijärjestelmä. Tämä asennusjärjestelmä ei ainoastaan ole salamannopea, vaan se on myös kestävämpi kuin moni muu ponttijärjestelmä.

Se on niin hiljainen... ja mukava

Vinyylilattioihin käyttämämme materiaalit ovat täysin optimaalisia jokapäiväiseen käyttöön. Askeläänien vaimennuksen lisäksi Livyn-lattiasi tuntuu mukavalta, ja käveleminen sen päällä on siten mahdollisimman mukavaa.

Läpikotaisin testattu

Takaamme erittäin korkealaatuiset vinyylilattiat... Tätä ei voida tehdä yhdessä yössä! Teemme Quick-Step-tutkimuskeskuksessa tarkkoja teknisiä testejä kokeillaksemme läpäisevätkö lattiamme erittäin tiukat laatuvaatimukset. Vain testit läpäisseet lattiat pääsevät sinun kotiisi.

Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top