Miksi rakastut Quick-Step-vinyylilattiaan

Livyn-lankku

Miksi vinyylilattia?

Livyn-luksusvinyylilattia koostuu viidestä eri kerroksesta. Tämän tuloksena on sekä vesitiivis ja ääntä vaimentava lattia sekä erittäin lämpimän ja pehmeän tuntuinen pinta. Vinyyli on silti poikkeuksellisen ohut materiaali, joka sopii täydellisesti remontteihin.


  1. Erittäin laadukas pintakerros: tämä Scratch ja Stain Guard -teknologiaa hyödyntävä suojaa lattiaa lialta, tahroilta ja naarmuilta, ja pitää lattian helposti puhdistettavana. Täyshimmeä pinta takaa luonnollisen ulkonäön.

  2. Tarkasti tulostettu vinyylinen kuviokerros: korkealaatuisella tulostustekniikalla valmistettu pinta antaa vinyylilattiallesi ainutlaatuisen ja autenttisen ulkoasun.

  3. Iskuja kestävä, vahva vinyyliydin: tämä vettä hylkivä ja ääntä vaimentava vinyyliydin on mukavan tuntuinen ja kestävä.

  4. Vakauttava lisäkerros: tämä kerros sisältää erittäin tiheää lasikuitua, mikä lisää vinyylilattian mittapysyvyyttä. 

  5. Erittäin tehokkaasti iskuja vaimentava vinyylipohja: tämä kosteutta kestävä kerros takaa, että lattiamateriaali on täysin tasapainoinen eikä kupruile tai väänny.

Luonnollisen näköinen

Livyn-luksusvinyylilattiat ovat ilo silmälle ja jalalle. Kauniit designit ja täysin yhteensopivat lisävarusteet luovat ainutlaatuisen luonnollisen näköisen lattian. Se on mukavan pehmeä ja tuntuu hyvältä kävellä myös paljain jaloin.

Nopea ja helppo asentaa

Livyn Uniclic Multifit -pontti tekee vinyylilattian asentamisesta nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Laatua ja kestävyyttä

Vinyylilattiat kestävät helposti jokapäiväisiä kolhuja. Täysin tiivis pintakerros, jossa on käytetty Stain Guard ja Scratch Guard -teknologiaa pitää vinyylilattiasi naarmuttomana, tahrattomana ja liattomana.

Aidonnäköiset mallit

Livyn-luksusvinyylilattia on saatavilla useissa eri väreissä ja kuoseissa, joilla kaikilla on uniikki ja autenttinen ulkoasu. Aidoista yksityiskohdista uskomattoman hienoihin pintakuviointeihin ja kiinnostaviin värivaihteluihin: oletko valmis valitsemaan suosikkilattiasi?

Remonttiystävälinen

Livyn-luksusvinyylilattiat ovat poikkeuksellisen ohuita, mikä tekee niistä täydellisen materiaalin moniin kohteisiin. Voit halutessasi asentaa ne myös nykyisen, tasaisen lattian päälle.

Paljon enemmän kuin lattia

Quick-Stepiltä saat kaikki tarvitsemasi lisävarusteet asentaaksesi, viimeistelläksesi ja hoitaaksesi vinyylilattiaasi silmänräpäyksessä.
Löydä lähin Quick-Step-jälleenmyyjäsi > Anna kaupunki |
Top