Livyn-luksusvinyylilattian pitäminen täydellisessä kunnossa

Huoletonta nautintoa: se on Quick-Step Livyn -lattioiden perimmäinen ajatus. Lattioiden pintakerroksessa on Stain Guard -teknologiaa, joka auttaa estämään likaantumista ja tahraantumista. Vettä hylkivän pintakerroksen ansiosta voit huoleti pyyhkiä ne kostealla liinalla.

Vinyylin puhdistamisen kultaiset säännöt

Nämä vinkit pitävät vinyylilattiasi tip-top-kunnossa vuosien ajan: 

  • Siivousväli on avainasemassa määritellessä paljonko vettä on liian paljon. Jos lattiasi altistuu jatkuvasti runsaalle määrälle vettä, esim. suihkulle, saumat ja reunat eivät pysty kestämään tätä, ja tästä seuraa lattian ja alusmateriaalin vaurioituminen. 

  • Huolehdi lattiaa puhdistaessa ettei moppi ole liian märkä estääksesi kosteuden kulkeutumisen vinyylipinnan alapuolelle. 

Lyhyesti: Kun et käytä vinyylilattiaasi uima-altaana, saat itsellesi parhaan kaverin keittiöön ja/tai kosteaan tilaan.

Lataa hoito-ohjeet >

Korjaussetti

Korjaa pienet vauriot helposti

Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita vaurioituneiden lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki lattiavärit. Korjaussetti sisältää sulatusveitsen, puhdistuskamman ja seitsemän vahapalaa, joista voi sekoittaa kaikki lattiavärit. Tarkasta väritaulukosta, mitä vahavärejä tarvitset sekoittaaksesi oman lattiasi värin.

Lataa väritaulukko >

Lisävarusteet helppoon puhdistamiseen ja korjaukseen

Vinyylilattiasi pitäminen huippukunnossa ei ole ongelma näiden laatuvarusteiden avulla.

QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
QSREPAIR Laminaattilisävarusteet Korjaussetti QSREPAIR
Korjaussetti
QSREPAIR
Pienet vauriot voidaan korjata helposti Quick-Step-korjaussetin alkuperäisvärin avulla. Sekoita esim. saksien vaurioittamien lankkujen väriin sopiva seos seitsemästä vahapuikosta, joiden värit kattavat kaikki Quick-Step-värit. Sisältö: sulatusveitsi, puhdistuskampa, 7 vahapuikkoa, hiontatyyny.
QSVCLEANING750 Vinyylilisävarusteet Livyn-puhdistusaine QSVCLEANING750
Livyn-puhdistusaine
QSVCLEANING750
QSVCLEANING750 Vinyylilisävarusteet Livyn-puhdistusaine QSVCLEANING750
Livyn-puhdistusaine
QSVCLEANING750
Erityisesti Livyn-lattialle suunniteltu Quick-Step Livyn Clean sopii parhaiten lattiasi normaaliin puhdistukseen. Se suojaa lattian erikoispintaa ja auttaa säilyttämään lattiasi alkuperäisen kauneuden ja luonnollisen mattapinnan.
750 ml
Top