Sisustuksesi muuttuu vuosien varrella,
parkettimme on aina kuin uusi

kiitos Wood for Life -teknologian

Kauniit muotoillut parkettilattiat

Pyritkö sisustamaan lämpimästi ja autenttisesti? Mikään ei voita oikean puun luontaista charmia. Quick-Step-parketti sopii jokaiseen tyyliin ja kestää ajan hammasta.

Käynnistä ”RoomViewer” >

Kolme syytä valita Quick-Step-parkettilattia

Helposti asennettavat ponttiparkettilattiat

Helppo napsauttaa paikalleen

Parkettilattian voi nyt asentaa käden käänteessä, kiitos Uniclic Multifit -järjestelmän! Asennuksen jälkeistä työtä ei tarvita, joten pääset nauttimaan uudesta parkettilattiastasi välittömästi.

Parkettilattiat on suunniteltu kestämään koko elämäsi

Aidot puulattiat on suunniteltu kestämään koko elämäsi

Quick-Step-kovapuuparketit kestävät kulutusta erinomaisesti kiitos niiden seitsemän UV-valokovetetun lakkakerroksen tai kahden öljykerroksen. Laatu toimitetaan aina Quick-Step-lattian mukana! Älä siis ylläty, jos saat lattiallesi elinikäisen takuun.

Huolellisesti valmistetut kovapuuparkettilattiat

Huolellisesti valmistetut

Quick-Step-parkettilattioihin on valittavissa useita muotoja ja värejä. Erilaisten puutyyppien ja kauniiden pintaefektien – harjatuista lankuista aina sahattuun ulkoasuun – salaisuus on intohimo muotoilua kohtaan.

Autamme sinua valitsemaan täydellisen lattian

Parkettilattiamallistomme

Löydä suosikkilattiasi

Quick-Step-parkettilattioihin on valittavissa useita muotoja ja värejä. Tutustu erilaisiin puutyyppeihin ja kauniisiin pintaefekteihin – harjatuista lankuista aina sahattuun ulkoasuun saakka.

Löydä inspiraatiosi Quick-Step FloorExplorer -työkalun avulla

Inspiroidu

Lattian valitseminen ei ole helppoa. FloorExplorer-työkalun avulla se voi kuitenkin olla sitä: työkalu antaa kolmen helpon vaiheen kautta sinulle yhteenvedon lattiamalleista, jotka sopivat sisustukseesi ja makuusi.

Kaikki, mitä tyylikkääseen viimeistelyyn tarvitaan

Löysitkö jo täydellisen lattian? Sitten on aika ryhtyä toteuttamaan unelmaasi. Näillä työkaluilla varmistat, että työ sujuu saumattomasti asennuksesta viimeistelyyn ja lattian hoitoon.

Helposti asennettavat parkettilattiat

Nopea ja sujuva asennus

Helppoa ja nopeaa… Quick-Step-parkettilattiat voidaan asentaa kahdella eri tavalla: kelluvalla tai liimatulla asennuksella.

Viimeistele parkettilattiasi

Täydellinen viimeistely lattiallesi

Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun lattiaasi ja tyyliisi sopivat laadukkaat jalkalistat. Kukin niistä on laatutestattu – aivan kuten lattiammekin.

Parkettilattiat – huoletonta hoitoa

Huoletonta hoitoa

Quick-Step-parketit ovat paitsi kauniita myös helppohoitoisia.