Korkealaatuiset parkettilattiat

Quick-Step haluaa sinun nauttivan parkettilattiastasi niin kauan kuin mielesi tekee. Tämän vuoksi olemme yhdistäneet kaiken osaamisemme ja energiamme huippulaadun toimittamiseksi. Asuinkäytössä oleville Quick-Step-parketeille annettava elinikäinen takuu on todiste sitoutumisestamme. Ihmetteletkö, kuinka voimme tehdä tällaisen tarjouksen? Tässä syy.

Parhaat parkettilattiat

Jokainen kerros on tärkeä

Quick-Step-lattiat koostuvat useista puukerroksista, jotka sulautuvat saumattomasti toisiinsa. Tämän ansiosta ne kestävät erinomaisesti lämpötilojen ja kosteuden vaihtelua, jotka ovat puun pahimpia vihollisia. Lisäksi Quick-Step valitsee raaka-aineensa erittäin huolellisesti ja valvoo kosteutta tuotannon aikana. Tulos? Optimaalista pysyvyyttä ja kestävyyttä tarjoava parkettilattia: siinäpä vasta takuu!

Parkettilattian loppusilaus

Pintakäsittely ensin

Quick-Stepin puuta kohtaan tuntema intohimo ei näy ainoastaan parkettilattioiden autenttisessa pintakuvioinnissa, vaan myös kaikkein pienimmissä yksityiskohdissa:

  • Lakatuissa parkettilattioissamme on yhden sijaan seitsemän UV-säteitä kestävää, vesiohenteista lakkakerrosta.
  • Öljytyissä parketeissamme on kaksi kerrosta ensiluokkaista öljyä, mikä tuottaa täyshimmeän ja — ennen kaikkea — autenttisen ulkoasun, joka kestää ajan hammasta. Yksinkertainen perushoito riittää!
Helposti asennettavat ponttiparkettilattiat

Uniclic Multifit, kestävä ponttijärjestelmä

Quick-Step-parkettilattian asentaminen on nopeaa ja helppoa patentoidun (ja maailmankuulun) Uniclic Multifit -ponttijärjestelmän ansiosta. Lisäksi asennustapa on paljon vahvempi ja kestävämpi kuin markkinoilla olevat vaihtoehtoiset järjestelmät.

UUTTA Surface & Edge Protect+

Mutaiset kengänpohjat, viini, lika: nämä eivät ole parkettilattian parhaita ystäviä. Kosteutta hylkivän Surface & Edge Protect+ -teknologian ansiosta Quick-Stepin parkettilattiat pysyvät kuitenkin puhtaina ja autenttisina vuodesta toiseen.

Autamme sinua valitsemaan täydellisen lattian

Parkettilattiamallistomme

Löydä suosikkilattiasi

Quick-Step-parkettilattioihin on valittavissa useita muotoja ja värejä. Tutustu erilaisiin puutyyppeihin ja kauniisiin pintaefekteihin – harjatuista lankuista aina sahattuun ulkoasuun saakka.

Löydä inspiraatiosi Quick-Step FloorExplorer -työkalun avulla

Inspiroidu

Lattian valitseminen ei ole helppoa. Siksi tarjoamme FloorExplorer-työkalun avuksesi: työkalu antaa kolmen helpon vaiheen kautta yhteenvedon lattiamalleista, jotka sopivat sisustukseesi ja makuusi.