Quick-Step-parketti: Mark Cavendishin lattiavalinta

Asiakaskertomus

Maailmankuululle pyöräilijälle, kuten Mark Cavendish, vain paras on riittävän hyvä. Hänen kartanonsa Toscanassa on erinomainen esimerkki tästä. Ensimmäinen katseenkiinnittäjä? Quick-Step Variano -parkettilattia saa kartanon näyttämään uskomattoman valoisalta ja tilavalta.

Omaperäinen maku

Quick-Step Variano parkettilattiamallisto sopii luonnollisesti nykyaikaisen kodin sisustukseen, jossa on paljon lasia ja vaaleita pintoja. Lisäksi lattioiden uudelleenkäytetyn näköinen ulkoasu ja reunat, halkeamakuviot ja värit sopivat täydellisesti Markin omaperäiseen makuun.

“Kävin läpi kasapäin lattianäytteitä”, Mark kertoo. “Rakastuin kuitenkin päätä pahkaa Variano Tammi valkomaalattu, öljytty -parkettiin. Pidän siitä, kuinka siitä tuli tärkeä osa taloa.”

Pidän todella siitä, kuinka Variano valkomaalattu tammi, öljytty -lattia on nyt suuri osa talomme sisustusta.

Autenttinen ja kestävä ulkoasu

Markin upea lattia henkii puun autenttisuutta. Lisäksi, koska lankut on käsitelty Quick-Stepin korkealaatuisella öljyllä, lattia ikääntyy arvokkaasti ja kehittää oman ainutlaatuisen luonteensa ajan kuluessa. Huolellisesti valittu tammi on myös optimaalisen mittapysyvä ja kestävä, ja sen sävy sopii saumattomasti kartanon moderniin ilmeeseen.

Rakkautta kontrasteihin

“Voin nauttia perhe-elämästä tässä talossa olematta ‘pyöräilijä-Cavendish’ koko ajan”, Mark kertoo. Talossa on kuitenkin kuntoiluhuone. Sinne hän on valinnut Quick-Stepin Natural Noble tammi, himmeän parketin. Tammen orgaaninen ulkonäkö ja pitkät elegantit lankut tuovat huoneeseen tilan tuntua. Samalla luonnolliset värit luovat upean kontrastin kuntoiluvälineiden kiiltävän metallin ja muovin kanssa.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
5.2.2016
Top