Impressive Ultra: laminaattia asiantuntijoille

Asiakaskertomus

Katrien Vandezanden pito- ja herkkupalvelu De Terrine pyrkii miellyttämään asiantuntijoita. Tämän vuoksi Katrien valitsi upean sisustuksen, kun myymälä muutti Waregemin (Belgia) kaupunkiin. Hänen salainen aseensa? Quick-Stepin kestävä, uusi Impressive Ultra -laminaattilattia. Se ei ainoastaan täydennä uudenaikaista sisustusta, vaan se on myös täydellinen paikkoihin, joissa liikutaan paljon.

Kestää kulutusta

”Halusin todella lattian, joka ei ole ainoastaan kaunis, mutta joka kestäisi kovaa käyttöä”, Katrien kertoo. ”Edellisessä myymälässä käytön jäljet näkyivät lattiassa todella pian. Tällä kertaa halusin välttyä siltä.” On tarpeetonta sanoa, että kiitos sen paksuudelle ja lisäsuojalle kulutusta vastaan, Impressive Ultra -laminaatti oli täydellinen ratkaisu De Terrineen.

... ja vedenkestävä

Lisäksi innovatiivinen HydroSeal-teknologia estää vettä pääsemästä uuden Quick-Step-laminaatin saumoihin. Katrien: ”Kun sataa, märät sateenvarjot tuovat sisään lätäköittäin vettä. Lattian vettä hylkivät ominaisuudet olivat ehdottomasti avainasemassa, kun valitsimme Impressive Ultran. Voin myös pestä lattian vedellä niin usein kuin haluan, ja antistaattinen pinta estää pölyä ja likaa kertymästä.”

Asiakkaat antavat minulle usein palautetta Impressive Ultra -laminaattilattiani autenttisesta ja luonnollisen puun näköisestä pinnasta.

Kuusitoista mallia valittavana

Lattian ominaisuuksien valinta on jo tärkeä asia. Mutta kuinka valitset oikean mallin? Katrien etsi inspiraatiota – ja löysi sen –Quick-Stepin näyttelytilasta Wielsbekessä, josta hän sai ideoita myös muihin sisustusasioihin, kuten valaistukseen. Katrienin mielestä lattian oli oltava täydellinen moderniin, mutta silti mukavaan sisustukseen sopiva. Hänen oli valittava täydellinen lattia kuudestatoista Impressive Ultra -laminaattimallista. ””Classic tammi, Natural” (IMU 1848) -malli autenttisen ja luonnollisen puukuvioinnin ansiosta sopi sisustukseen täydellisesti”, hän kertoo. ”Asiakkaat kehuvat sitä usein!”


Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
5.2.2016
6.8.2015
8.6.2016
Top