Onnistunut remontti Quick-Step Livyn -luksusvinyylilattialla

Asiakaskertomus

Kun Ruben Deschamps, hänen vaimonsa Nes ja kaksi tytärtä Renée ja Anna muuttivat uuteen taloonsa, siitä tuli jännittävä alku heidän elämänsä uuteen kappaleeseen. Jokin ei siltikään ollut täysin oikein. He miettivät, olisiko se olohuoneen kiiltävä, valkoinen laattalattia, joka oli täysi liian kylmä tälle perheelle? Ruben valitsi Quick-Stepin Livyn -luksusvinyylilattian päättäväisenä siitä, että se olisi täydellinen heidän kotiinsa.

Se oli mukavuuden metsästystä

Mukavan lämmön löytäminen ei ollut Rubenin ainoa huoli hänen etsiessä uutta lattiaa. Koska heillä oli kaksi pientä lasta leikkimässä, juoksemassa ja ryömimässä ympäriinsä, lattian oli oltava myös helposti puhdistettavissa sekä sen olisi kestettävä kovaakin käyttöä. Tämän lisäksi olohuone on avoin keittiöön, joten vedenkestävyys oli myös ‘ehdoton’ ominaisuus.

Puun lämpö

Käytyään läpi kasapäittäin katalogeja ja haravoituaan internetin ympäriinsä Ruben löysi Quick-Stepin Livyn-luksusvinyylilattian. Nämä vinyylilattiat yhdistävät puun lämpimän ulkoasun kaikkiin vinyylin käytännön etuihin: se sopisi täydellisesti Deschampsin perheelle.

Livyn-vinyylilattia kutsuu sinua ottamaan kenkäsi pois heti kotiin saavuttuasi.

Unelmatalosta tulee unelmakoti

“Heti kun astut olohuoneeseen, Livyn-lattia kutsuu sinut ottamaan kenkäsi pois ja kävelemään paljain jaloin”, Ruben kertoo. “Ja koska se on niin pehmeä, tyttäremme nauttivat todella leikkiä tai ryömiä lattialla. Olemme myös päivittäneet seiniä ja keittiön kaapistoja uusilla väreillä: unelmatalomme on nyt unelmakotimme.”

keittiö
Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
9.6.2016
5.2.2016
6.8.2015
Top