Parketti täydellisenä linkkinä

Asiakaskertomus

Kun Karlien Stoeykens ja Tom Vanderstukken ostivat viehättävän talonsa vuonna 2007, he tiesivät sen olevan kaiken kauniin alku. Keväällä 2013 he päättivät käyttää mustia keraamisia laattoja käytävässä ja modernissa keittiössään, mutta muihin huoneisiin he valitsivat Tammi royal grey, öljytyn Variano-parketin. Tulos? Kaunis symbioosi kahdesta tyylistä täydellisessä harmoniassa.

Talosta kodiksi

Tom on ammatiltaan tuotepäällikkö yrityksessä, joka valmistaa ja myy leipomotarvikkeita, ja Karlien kehittää inspiroivia viestintätapoja urbaaneihin remonttiprojekteihin. Heillä on kaksi lasta: 7-vuotias poika ja 5-vuotias tyttö. Kuusi vuotta kotinsa ostamisen jälkeen pariskunta alkoi remontoida neljää pohjakerroksen huonetta: käytävää, keittiötä/ruokailutilaa, TV-huonetta ja leikkihuonetta.

Variano on luonut sinne täydellisen tasapainon. Lattiassa on kuluneen puun charmia, mutta se luo silti yllättävän ilmeen.

Mukavaa perheen kanssa vietettyä aikaa

Osa väliseinistä sai väistyä. Tyylikäs keittiö muodostaa nyt kodin sydämen. Kaikki lämmitys-, sähkö-, ja saniteettiasennukset vaihdettiin. Tiivistettynä, omaperäisen näköisestä talosta kuoriutui mukava, tilava, valoisa ja — ennen kaikkea — perheelle mukava oleskelupaikka, jota he voivat kutsua ‘kodiksi’.

Tasapainon ylläpitäminen

Kodissa iskevät silmään heti kontrastit: pitkä valkoinen kiintokaappi, jossa on mustat syvennykset, puun ja keramiikan käyttö lattiassa, modernit kalusteet keittiössä ja käytettynä hankitut kaapit leikkihuoneessa. Selkeät linjat vaihtelevat vanhojen asioiden kanssa, kuten vanhat ovet ja lasi-ikkunat… Tämä design ei kuitenkaan räjähdä käsiin.

Klassisen ja modernin yhdistäminen

Huoneet sulautuvat toisiinsa, ja harmaasävyinen Variano-parketti toimii kauniina linkkinä klassisen ja modernin välillä. “Tämä on vanha talo, jolla on oma tyylinsä ja charminsa. Haluamme ehdottomasti säilyttää sen”, Tom kertoo. “Halusimme kuitenkin hyvin modernin keittiön. Variano on luonut sinne täydellisen tasapainon. Lattioissa on kuluneen kovapuun charmia, mutta ne ovat monisauvaisina yllättävän näköisiä. Tärkeää on myös: kun lattiassa on naarmuja siellä täällä, se ei haittaan, koska lattian malliin kuuluu lukuisia esteettisiä lommoja ja naarmuja.”

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit
6.8.2015
Top