Tietoa meistä, UNILIN

Vahva painotus laatuun ja loppumattomaan innovaationjanoon: nämä moottorit tekevät Quick-Stepistä yhden lattiateollisuuden johtavista yrityksistä. Lue, mikä brändimme on, ja kuinka se on kehittynyt edullisesta vaihtoehdosta puulle omaan luokkaansa omin oikeuksin.
Unilin - älykkääseen elämään

Tehtävämme

Quick-Stepin laaja valikoima designvinyyliä, laminaattia ja parkettia tuo esiin intohimomme kaikkeen kauniiseen ja jatkuvaan innovaatioon — sekä tuotteissamme että prosesseissamme.


Historiamme

1960: UNILIN SYNTYY

Muutama pellava-alalla toimiva perhe Etelä-Flanderin alueella yhdistävät voimansa valmistaakseen pellavalevyjä belgialaisessa Ooigemin kylässä. Uuden yrityksen nimi on ”UNILIN”. Yritys alkaa kasvaa nopeasti 1970-luvulla. Koska pellavaa alkoi olla yhä vähemmän saatavilla, yritys vaihtoi pian raaka-aineensa puuksi.

1990: QUICK-STEP TULEE MARKKINOILLE

Quick-Step. UNILIN on ensimmäinen yritys, joka toi laminaattilattiat Belgian markkinoille – lisäksi se oli ensimmäinen laminaattivalmistaja, jolla oli oma brändi.

1997: ”UNICLIC” KEKSITTIIN

Mitä jos laminaattilattian asentaminen olisi yhtä helppoa kuin lankkujen napsauttelu yhteen ilman liimaamista? Tämä idea antaa kipinän keksiä Quick-Step Uniclic -pontin: se on vallankumouksellinen ja patentoitu ponttijärjestelmä, jonka avulla asentaminen on helppoa ja nopeaa joka tilanteessa.

2001: QUICK-STEP-LAMINAATTIIN LISÄTÄÄN V-URA

Quick-Step tuo uusia ulottuvuuksia laminaattilattioihin, kirjaimellisesti: osuvasti nimetty Perspective-mallisto on ensimmäinen laminaattilattia, jonka lankkujen välissä on V-ura.

2001: LUONNOLLISESTI YHTEENSOPIVAT RAKENTEET

Viimeinkin tuntemuksesi sopivat näkemääsi. Quick-Step onnistuu alan ensimmäisenä yhdistämään laminaattiensa pintakuvioinnin niiden luontaisten vastineidensa kaltaisiksi.

2005: ENSIMMÄINEN PYSYVÄSTI ANTISTAATTINEN LAMINAATTILATTIA

Quick-Step aloittaa pinnoittamaan kaikki laminaattilattiat antistaattiseksi estääkseen epämukavia sähköiskuja.

2006: YHTEENSOPIVAT JALKALISTAT

Quick-Step tuo markkinoille iskujen ja naarmujen kestävät jalkalistat, jotka sopivat täydellisesti yhteen samansävyisen lattian värien ja pintakuvioinnin kanssa.

2006: INCIZO, ENSIMMÄINEN MONIKÄYTTÖINEN VIIMEISTELYPROFIILI

Quick-Step tuo markkinoille ensimmäisen monikäyttöprofiilin, Incizon, jota voi käyttää viimeistelyprofiilina lattioissa ja portaissa.

2007: QUICK-STEP TUO LAMINAATIN KOSTEISIIN TILOIHIN

”Lagune” – Quick-Step-laminaattilattiamallisto, joka sopii täydellisesti kosteisiin tiloihin – näkee päivän valon.

2009: PUU LIITTYY QUICK-STEP-TUOTEPERHEESEEN

Quick-Step laajentaa tarjontaansa parkettilattioihin. Pinta koostuu kiinteästä puukerroksesta.

2009: ”UNICLIC MULTIFIT” -PONTTIJÄRJESTELMÄ

Uniclic Multifit -ponttijärjestelmä perustuu alkuperäiseen vuonna 1997 markkinoille tulleeseen ”Uniclic”-järjestelmään, ja on samalla kolmas asennustapa: ”liu'uta ja napsauta”.

2013: QUICK-STEP JA VINYYLILATTIAT

Quick-Step tuo markkinoille ”Livyn”-vinyylin – mukavan laatulattian, joka näyttää ja tuntuu luonnon puulta ja jolla on kaikki synteettisen lattian käytännön edut.

2014: UUSI TUOTANTOLAITOS TŠEKIN TASAVALTAAN

Luodakseen lisää tarjontaa nopeasti kasvaville markkinoille ja voidakseen tuottaa paremmin, nopeammin ja ympäristöystävällisemmin, UNILIN avaa tehtaan Tšekin tasavallan Vyskoviin.

2014: ”IMPRESSIVE”, UUSI KOSTEUTTA KESTÄVÄ LAMINAATTILATTIA

”Impressive” ja ”Impressive Ultra” vievät laminaattilattian kosteudenkestävyyden uudelle tasolle ilman lisäpinnoitetarvetta. Jälleen kerran asia, jossa Quick-Step on ensimmäinen!

2015: BELGIALAISTA VINYYLIÄ

UNILIN aloittaa vinyylilattiatuotannon Belgiassa täysin uudessa ja uudenaikaisessa tuotantolaitoksessa Wielsbekessä.


Top