Quick-Step Rigid Vinyl

UUDET Quick-Step Rigid Vinyl
Tyylikkyys ei koskaan ole ollut näin kestävää

Vinyylilattia ja luksusvinyylilaatat

Piristä kotisi ilmettä Quick-Stepin vinyylilattioiden luonnollisella ulkoasulla ja luontaisella lämmöllä. Ulottuvillasi on laaja valikoima joustavia ja jäykkiä vinyylilattioita, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Kummassakin lattiassa on suojaava pintakerros, joka varmistaa, että lattiasi pysyy kauniina vuosia eteenpäin.

Käynnistä ”RoomViewer” >

Kolme syytä valita Quick-Step-vinyylilattia

Laadukas vinyylilattia

Kauneutta, joka kestää

Kaikissa Quick-Step-vinyylilattioissa on pintakerros, joka suojaa vedeltä, naarmuilta ja tahroilta. Tämä varmistaa, että lattiasi näyttää aina yhtä hyvältä kuin juuri asennuksen jälkeen.

Vinyylilattialla kävelet mukavammin

Kävele mukavammin

Quick-Step-vinyylilattialla kävely on kaikin puolin mukava kokemus: lattian luonnollinen ulkoasu miellyttää silmää, lattiat tuntuvat pehmeiltä ja lämpimiltä ja häiritsevät äänet koroista, kengistä ja tassuista hukkuvat lattian ääntä imeviin ominaisuuksiin.

Vinyylilattiat ovat ihanteellinen ratkaisu remontteihin

Ihanteellinen ratkaisu remontteihin

Remontti mielessä? Quick-Step-vinyylilattia on hyvin ohut ja helppo asentaa (kiitos patentoidun Uniclic Multifit -ponttijärjestelmän). Kun yhtälöön lisätään uusi jäykkä vinyyli, vinyyliä voidaan nyt käyttää kaikenlaisilla aluslattioilla (tasoitetuilla, epätasaisilla ja hyvin epätasaisilla).

Tarpeisiisi ja makuusi täydellisesti sopiva lattia

Olivatpa aluslattiasi ja makusi millaiset tahansa, Quick-Step-vinyylilattiavalikoimasta löytyy varmasti ratkaisu kaikkiin tilanteisiin.

Jäykät vinyylilattiat epätasaiselle aluslattialle

Epätasainen aluslattia?

Oletko asentamassa lattiaa epätasaiselle aluslattialle (esimerkiksi vanha laattalattia, jonka saumat ovat 5 mm leveitä ja 2 mm syviä)? Tällöin valintasi on jäykkä Quick-Step-vinyylilattia. Se on myös helppo asentaa ja uskomattoman hiljainen.

Ponttivinyylilattiat aluslattioille, joissa on pieniä epätasaisuuksia

Onko aluslattiassasi pieniä epätasaisuuksia?

Joustavat Click- ja Click+-lattiat sopivat ihanteellisesti asennettaviksi aluslattioille, joissa on pieniä epätasaisuuksia (korkeintaan 4 mm leveitä ja 1 mm syviä). Niillä voidaan hyvin kattaa myös suurempia tiloja: kun leveys- tai pituusrajoituksia ei ole, ei siirtoprofiileitakaan tarvita. Lisäksi lattiat on suojattu niin, etteivät ne muuta muotoaan tai haalistu auringonvalolle altistuessaan.

Liimatut vinyylilattiat tasaisille aluslattioille

Tasainen aluslattia?

Jos aluslattiasi on tasainen tai tasoitat sen, Glue+-vinyylilattiamme ovat ratkaisusi. Lattiat sopivat kaikkiin tiloihin viherhuoneet mukaan lukien. Ne voidaan asentaa jopa seinään.

Quick-Step-vinyylilattioiden asentaminen seinään

Tiesitkö? Quick-Stepin Glue+-vinyylilattiat voidaan asentaa myös seinään. Tämä tarkoittaa, että saat helposti yhtenäisen ilmeen tilaan kuin tilaan – suihkutila mukaan lukien.

Kaikki, mitä tyylikkääseen viimeistelyyn tarvitaan

Löysitkö jo täydellisen lattian? Sitten on aika ryhtyä toteuttamaan unelmaasi. Näillä työkaluilla varmistat, että työ sujuu saumattomasti asennuksesta viimeistelyyn ja lattian hoitoon.

Helposti asennettavat vinyylilattiat

Nopea ja sujuva asennus

Quick-Step-lattiat tunnetaan helposta asennuksestaan. Vinyylilattiamme eivät tee poikkeusta. Valitsitpa kelluvan tai liimatun asennuksen, uusi vinyylilattiasi on valmis käden käänteessä.

Viimeistele vinyylilattiasi

Täydellinen viimeistely lattiallesi

Nauti virheettömästä lopputuloksesta valitsemalla uudelle lattiallesi yhteensopivat jalkalistat ja profiilit laajasta valikoimastamme.

Vinyylilattiat – huoletonta hoitoa

Huoletonta hoitoa

Pidä lattiasi yhtä kauniina kuin juuri asennuksen jälkeen – helposti. Valitse lisävarusteet, joiden avulla lattiasi näyttää uudelta vielä pitkään.