Quick-Step-vinyylilattia – kävele mukavammin

Luksusvinyylilattiat näyttävät hyviltä. Niiden luonnolliset mallit mukailevat täydellisesti oikeaa puuta tai laattoja. Kaunis ulkoasu ei kuitenkaan ole kaikki. Lattioiden ääntä vähentävien vaikutusten ja pehmeyden ansiosta tyylikäs voi nyt olla myös mukava.

Miksi vinyylilattiat ovat niin mukavat?

Pehmeät ja lämpimät vinyylilattiat

Pehmeät ja lämpimät

Livyn-lattioidemme valtti on niiden mukavuus: lämpimät jalat jo aamulla ja pehmeä kosketus työpäivän jälkeen.
Äänieristetyt vinyylilattiat

Äänieristetty

Kopisevat korot, lenkkareiden töminä, tuolien siirtäminen. Joka kodissa on häiritseviä taustaääniä. Luksusvinyylilattiat vähentävät melua ääntä imevien kerrostensa avulla.
Luonnolliselta tuntuva ja näyttävä vinyylilattia

Luonnollinen ulkoasu ja tuntu

Luksusvinyylilattia- ja -laattamallistoissamme on lukuisia luonnollisen näköisiä autenttisia malleja, jotka on lisäksi varustettu upealla entistäkin himmeämmällä pinnalla ja yhteensopivilla viisteillä ja rakenteilla. Valitsitpa malliksi ‘puun” tai ‘kiven”, uudesta lattiastasi tulee varmasti kotisi keskipiste.

Autamme sinua valitsemaan täydellisen lattian

Vinyylilattiamallistomme

Löydä suosikkilattiasi

Eloisia värejä, hienostuneita kuvioita, kiehtovia pintoja ja upeita yksityiskohtia… Luksusvinyylilattioitamme on saatavilla monissa eri malleissa. Pääinspiraationamme toimii luonto – mallistostamme löytyy siis varmasti myös sinun makuusi, tilaasi tai projektiisi täydellisesti sopiva lattia.

Löydä inspiraatiosi Quick-Step FloorExplorer -työkalun avulla

Inspiroidu

Lattian valitseminen ei ole helppoa. FloorExplorer-työkalun avulla se voi kuitenkin olla sitä: työkalu antaa kolmen helpon vaiheen kautta sinulle yhteenvedon lattiamalleista, jotka sopivat sisustukseesi ja makuusi.