Quick-Step-vinyylilattia – lupaus laadusta

Quick-Step-luksusvinyylilattia on paljon muutakin kuin kaunis ja mukava: se on vuosikymmenten tuotekehityksen tulos, lattia, joka kestää ajan hammasta. Katso, miten me varmistamme, että vinyylilattiasi kestää arkesi haasteet – päivästä toiseen ja vuosiksi eteenpäin.

Laatu päällimmäisenä

Tahrankestävät vinyylilattiat

Maailmanluokan tahrankestävyyttä

Quick-Step-vinyylilattioiden suljetussa pintakerroksessa käytetään käänteentekevää Stain Guard -teknologiaa. Tämä luokkansa paras tahrankestävyysteknologia pitää lattiasi tahrattoman puhtaina – lika ja jopa kulumajäljet pysyvät poissa.
Naarmunkestävät vinyylilattiat

Poikkeuksellisen naarmunkestävä

Quick-Stepin ja luksusvinyylilaatoissa käytetään myös Scratch Guard -teknologiaa, joka suojelee uutta lattiaasi naarmuilta paremmin kuin mikään vastaava tuote markkinoilla.
Vesitiiviit vinyylilattiat

100 % vedenkestävät

Vettä hylkivä teknologia estää yhdessä Uniclic-ponttijärjestelmän kanssa vettä pilaamasta lattioitasi. Tämä tekee luksusvinyylilattioistasi paitsi helpot puhdistaa myös sopivat kaikkiin kotisi tiloihin olohuoneesta aina kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Autamme sinua valitsemaan täydellisen lattian

Vinyylilattiamallistomme

Löydä suosikkilattiasi

Eloisia värejä, hienostuneita kuvioita, kiehtovia pintoja ja upeita yksityiskohtia… Luksusvinyylilattioitamme on saatavilla monissa eri malleissa. Pääinspiraationamme toimii luonto – mallistostamme löytyy siis varmasti myös sinun makuusi, tilaasi tai projektiisi täydellisesti sopiva lattia.

Löydä inspiraatiosi Quick-Step FloorExplorer -työkalun avulla

Inspiroidu

Lattian valitseminen ei ole helppoa. FloorExplorer-työkalun avulla se voi kuitenkin olla sitä: työkalu antaa kolmen helpon vaiheen kautta sinulle yhteenvedon lattiamalleista, jotka sopivat sisustukseesi ja makuusi.